OBRAČUN U BEOGRADU: U pucnjavi na splavu ranjen vođa navijača Crvene zvezde!
Foto: Nebojša Mandić

Ranjen na splavu?

OBRAČUN U BEOGRADU: U pucnjavi na splavu ranjen vođa navijača Crvene zvezde!

Crna Hronika -

Branimir M. (34), jedan od vođa navijača Crvene zvezde, upucan je jutros najverovatnije na jednom od novobeogradskih splavova.

On se sam dovezao do Urgentnom centra oko 4 sata ujutro sa prostrelnom ranom, a kako navode izvori, nije želeo da priča o detaljima pucnjave.

Inače, Branimir M. je odranije poznat policiji, kao osumnjičeni za ubistvo Dejana Divnića i ranjavanje njegovog brata Nebojše u pucnjavi 14. decembra 2006. godine kod stadiona Crvene zvezde.

Nebojša i Dejan su se tog dana dovezli do pekare u ulici Ljutice Bogdana, kada je u jednom trenutku nepoznati mladić izašao iz kola i počeo da puca u njih.

Dejan, koji je sedeo na mestu vozača "škode", dao je gas i pokušao da pobegne u pravcu Šekspirove ulice. Tu je kod broja 31 zbog obilnog krvarenja izgubio svest i zakucao automobil u "zastavu", čiji je vlasnik u tom trenutku pokušavao da se isparkira.

Dejan Divnić je u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar, gde je zbog prostrelnih rana u predelu grudnog koša i glave odmah operisan, ali je ubrzo preminuo.

Branimir M. je osumnjičen da je prišao njihovoj "škodi" i iz automatskog pištolja s prigušivačem ispalio 11 hitaca, a osuđen je na 11 godina zatvora.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li će Tužilaštvo istražiti Vučićevu ulogu u paljenju američke ambasade?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja