NESREĆA: Dvogodišnji dečak iz Libije pao sa terase!

Mališan povređen u iznajmljenoj kući na Zvezdari

NESREĆA: Dvogodišnji dečak iz Libije pao sa terase!

Crna Hronika -

Dete je odmah nakon pada otac prevezao u privatnu bolnicu, gde su lekari ustanovili da ima teške povrede, ali da nije životno ugroženo

BEOGRAD - Dvogodišnji dečak libijske nacionalnosti povređen je juče kad je u toku igre sa četvorogodišnjom sestrom pao s terase kuće u Ulici Dušana Dude Timotijevića.

Na svu sreću, na ulici se u tom trenutku zatekao komšija, koji je sve video i pozvao pomoć. Nesreća se dogodila oko 11 časova, a dečak je pao sa oko četiri metra visine.

Igrao se sa sestrom

- Video sam kad je dečak pao. Devojčica je ostala na terasi, a ja sam potrčao da pozovem Hitnu pomoć. Međutim, dok su oni došli, otac ga je stavio u automobil i odvezao u bolnicu. Dete je sve vreme bilo svesno - ispričao je očevidac.

Kako smo saznali, dvogodišnjak je prebačen u privatnu bolnicu, gde je utvrđeno da ima teške povrede, ali da nije životno ugrožen. Komšije kažu da je reč o porodici El Šaref, koja se u kuću na Mitrovom brdu doselila pre mesec dana.

- Kuću im je iznajmio stanodavac Milun S. On je ostao sam, pa je odlučio da prvi sprat izda porodici El Šaref, koja ima šestoro dece. Koliko znamo, Milun živi u prizemlju, malo je odvojen od njih, a u trenutku nesreće nije bio tu. Inače, ovo su mu prvi stanari - pričaju okupljene komšije.

Dobre komšije

Zorica M., koja takođe stanuje u Ulici Dude Timotijevića, navodi da s komšijama iz Libije niko nije imao problema.

- Oni su dobre komšije, za razliku od drugih Arapa, kojih u našem kraju ima mnogo, koji su dosta bučniji. Dečica se često igraju, pa smo i jutros začuli komešanje, na koje nismo obratili pažnju, mislili smo da je reč o uobičajenoj galami. Verovatno je tada dečak, koji je najmlađi, pao s terase - rekla je Zorica M.

J. I.

HRONOLOGIJA

- septembar 2016. Sedmogodišnja devojčica poginula kad je pala sa sedmog sprata u Subotici

- mart 2016. Jednogodišnja devojčica pala je s terase u Nišu i preživela

- maj 2015. Petogodišnji dečak pao je sa šestog sprata zgrade u Valjevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track