NOVA OTKRIĆA ISTRAGE O UBISTVU BIZNISMENA: Ubica Predraga Perića izbegao nadzorne kamere na mestu zločina

egzegutor još nepoznat

NOVA OTKRIĆA ISTRAGE O UBISTVU BIZNISMENA: Ubica Predraga Perića izbegao nadzorne kamere na mestu zločina

Crna Hronika -

Prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage ubistva Predraga Perića (47) u selu Žitorađe kod Vladičinog Hana, ubica je izbegao nadzor sigurnosnih kamera i pucao žrtvi u glavu. Biznismen je likvidiran na pragu svog poslovno-stambenog objekta, ali zasad nema informacija o mogućim motivima zločina.

Jedan od bliskih prijatelja pokojnog Perića, koji je želeo da ostane anoniman, navodi da je, sudeći po tragovima, ubica na mesto zločina došao iz susedstva, preskočivši žičanu ogradu. To je ujedno i strana koju sigurnosne kamere, instalirane u dvorištu Perićevog objekta, ne pokrivaju u potpunosti.

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Vranju, nakon obdukcije je utvrđeno da je biznismen ubijen projektilom iz vatrenog oružja, hicem u predelu jagodice, u blizini oka, od čega je preminuo na licu mesta.

- Policija i tužilaštvo preduzimaju određene dokazne radnje radi otkrivanja izvršioca. Za ovo krivično delo je predviđena kazna zatvora od pet do 15 godina - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Beživotno telo Predraga Perića (47), vlasnika agencije za registraciju i tehnički pregled vozila "Perić trejd", pronađeno je s ranama u predelu glave u nedelju ujutru ispred njegovog poslovnog objekta u Žitorađu, na putu Vladičin Han - Surdulica. Perić je živeo sam na spratu svog poslovnog objekta u selu, a pretpostavlja se da je ubijen u toku noći između subote i nedelje, nakon što je veče proveo u jednom od kafića u Vladičinom Hanu. Njegovo telo je u nedelju ujutro pronašao jedan klijent, koji je došao da uradi tehnički pregled automobila. Mesto i vreme sahrane Predraga Perića biće naknadno zakazani.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR VESTI UŽIVO: Potvrđeno pisanje Kurira o reketu naprednjaka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track