ŽALOST U SURDULICI: Biznismen sahranjen u belom sanduku
Foto: T.S.

ISPRAĆEN PREDRAG PERIĆ (47)

ŽALOST U SURDULICI: Biznismen sahranjen u belom sanduku

Crna Hronika -

Njegova želja je bila da, ako mu se nešto desi, poslednji put bude kod majke i da ga u belom kovčegu iz porodične kuće isprate na večni počinak

SURDULICA - Predrag Perić (47), biznismen iz Surdulice koji je u nedelju ubijen ispred svog poslovnog objekta u selu Žitorađi, sahranjen je u belom sanduku i beloj košulji.

Rođaci, prijatelji i poslovni partneri iz cele Srbije ispratili su Perića iz porodične kuće, u kojoj mu žive brat i majka.

- Veliki broj poslovnih partnera došao je Periću na sahranu, bio je izuzetan u poslu. Otac mu je umro pre nekoliko godina. Majka, skrhana od bola, naricala je: „Ubiše mi sina, a koliko je dobar čovek bio. Znači da si stvarno bio dobar i prema ljudima kad ti toliko ljudi dođoše, sine...“

Do sada se u Surdulici nije desilo da policija zbog sahrane blokira ulice. Njegova želja je bila da, ako mu se nešto desi, poslednji put bude kod majke i da ga u belom kovčegu iz porodične kuće isprate na večni počinak - kaže izvor Kurira.

Perić, koji je bio vlasnik firme „Perić Trade“, pronađen je mrtav u lokvi krvi u nedelju ujutru.

- Perić je ženi s kojom je bio u vezi dao 8.000 evra. Navodno, novac joj je bio potreban za operaciju. Tačno je da su bili na sudu, jer mu je novac, kako se veruje, uzela na prevaru. Perić ju je dobio na sudu, bili su da joj popišu stvari. Ona je na saslušanju odbila poligraf - tvrdi naš sagovornik.

Kurir / T. S.

Foto: T. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track