STRAVA I UŽAS U SRBIJI: Šestorica muškaraca silovala bolesnu maloletnicu dve godine, podvodila je drugarica!
Foto: Profimedia

STRAVA I UŽAS U SRBIJI: Šestorica muškaraca silovala bolesnu maloletnicu dve godine, podvodila je drugarica!

Crna Hronika -

U nastavku akcije "Ares" protiv šest osoba je podneta krivična prijava zbog sumnje da su seksualno zlostavljali devojku (17) ometenu u razvoju koju je podvodila njena maloletna drugarica!

Kako saznajemo, protiv devojčice koja je podvodila svoju drugaricu takođe je podneta krivična prijava. Ona je, kako se sumnja, skoro dve godine, od septembra 2015, svoju vršnjakinju izvodila iz škole i odvodila kod šestorice muškaraca koji su zloupotrebili njenu nemoć i na skrivenim mestima imali polne odnose sa njom.

Još bizarnije je to što je devojčica koja je sve to organizovala naplaćivala muškarcima zlostavljanje svoje drugarice.

Takođe, kako se saznaje, ova maloletnica upletena je i u još jedan slučaj, međutim u njemu je u ulozi žrtve. Naime, njen vršnjak iskoristio je trenutak njene nepažnje kada ga je oralno zadovoljavala, pa ju je snimio, nakon čega je pokazivao snimak drugarima. Protiv njega je podneta krivična prijava za iskorišćavanje maloletne osobe za pornografiju.

Pored ovog slučaja, u nastavku akcije "Ares" policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, BIA, Poreskom upravom i drugim državnim organima u kotlarnici jedne škole u Sremskoj Mitrovici pronašla 627 grama marihuane, "škorpion" sa mecima i lažna dokumenta - ličnu kartu i dve vozačke dozvole.

Kako se saznaje, uhapšen je Darko R. (36), koji je predmete krio u presečenoj košarkaškoj lopti u kotlarnici škole u kojoj je njegov otac domar.

Darku R. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track