PORODIČNA DRAMA VLADA DIVCA: Ćerka Petra pala s motora! Automobil izleteo iz poprečne ulice i došlo do sudara
Foto: Privatna Arhiva

SAOBRAĆAJKA

PORODIČNA DRAMA VLADA DIVCA: Ćerka Petra pala s motora! Automobil izleteo iz poprečne ulice i došlo do sudara

Crna Hronika -

Petra Divac (19) i njen prijatelj L. Ž. (23) povređeni kad je na njihov motocikl naleteo „opel“ na Studentskom trgu u Beogradu, oboje van životne opasnosti

BEOGRAD - Petra Divac (19), ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, i L. Ž. (23) povređeni su prilikom pada s motocikla posle sudara s automobilom u centru Beograda.

foto: Twitter

Kako saznajemo, Petra je zadobila lakše, a njen suvozač teže povrede i oboje su prebačeni na VMA.

Stradalo koleno

Nesreća se dogodila preksinoć oko 23 sata u Ulici braće Jugović, u blizini Studentskog trga. Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kad su se sudarili „opel astra „ i motocikl na kome je Petra bila s prijateljem.

- Automobil je izleteo iz poprečne ulice i došlo je do sudara. Mladić i devojka su pali s motora - rekao je naš dobro obavešten izvor.

foto: Dragana Udovičić

On dodaje da je vozač „opela“ zajedno s povređenima sačekao policiju i Hitnu pomoć, koje su ubrzo stigle. Povređeni mladić i devojka prevezeni su u Vojnomedicinsku akademiju, koja je bila dežurna.

- Mladić je zadobio teške povrede i operisan je, dok devojka ima lakše ortopedske povrede. Reč je o povredi kolena - rečeno nam je u VMA.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s porodicom Divac, ali su njihovi telefoni poznati redakciji bili nedostupni. Na društvenoj mreži Tviter Petrina majka Snežana Ana Divac oglasila se porukom u kojoj navodi da se povređeni mladić i devojka oporavljaju.

„Lep dan, hvala dragom Bogu! Svi su živi i oporavljaju se. Hvala na podršci“, napisala je Divčeva supruga.

foto: Dragana Udovičić

Usvojili je 1999. godine

Proslavljeni košarkaški reprezentativac i generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac i njegova supruga Snežana imaju sinove Luku i Matiju, a Petru su usvojili kao bebu posle bombardovanja Srbije. Devetnaestogodišnja lepotica aktivna je na društvenim mrežama, a sudeći po njenom Instagramu, gde joj je profilna fotografija na motoru, može se zaključiti da je veliki ljubitelj dvotočkaša. Tome u prilog idu i opisi ispod fotografija motocikla koje je objavljivala, a u kojima je navodila da su baš oni njena prva ljubav.

Petra je prošle godine upisala Univerzitet u Kaliforniji, a na proslavi njenog punoletstva majka Snežana bila je ponosna na nju.

- U životu deca treba samo da slede svoje ciljeve i da nikoga na tom putu ne oštete ili povrede. Petra će imati našu punu podršku - rekla je tada Snežana.

Tragedija pre tri godine

VLADE IZGUBIO OCA U SAOBRAĆAJKI

Divčevi roditelji su pre tri godine, u januaru, imali saobraćajnu nesreću, nakon koje je njegov otac Milenko Divac (77) preminuo. Saobraćajna nesreća dogodila se u selu Međuvršje kod Ovčar banje, nedaleko od manastira Vavedenje. Automobil kojim je upravljala njegova majka Radmila (75) udario je najpre u stub, a zatim je sleteo s puta i nekoliko puta se prevrnuo. Milenko Divac preminuo je u čačanskoj bolnici, dok je Radmila imala samo ortopedske povrede.

Vlade je obožava

ZA TATU ĆU UVEK BITI MALA

Petra je aktivna na društvenim mrežama, pa je jednom prilikom postavila sliku i sa svojim ocem. - Mislim da ću za njega uvek ostati mala - napisala je Petra.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Privatna arhiva, Twitter, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track