SRAMNA ODLUKA: Siledžijama samo po godina robije! Dragan (22) se zbog pretrpljenih trauma ubio!
Foto: Printscreen

ZBOG NJIH SE UBIO MLADIĆ

SRAMNA ODLUKA: Siledžijama samo po godina robije! Dragan (22) se zbog pretrpljenih trauma ubio!

Crna Hronika -

Sava Pavlović i Predrag Milošević osuđeni su minimalno i tek četiri godine posle brutalnog prebijanja Dragana Miloševića, koji je izvršio samoubistvo zbog trauma

KRALJEVO - Osnovni sud u Kraljevu osudio je juče Savu Pavlovića (49) i Predraga Miloševića (49) samo na po godinu dana zatvora jer su u novembru 2013. u jednoj kladionici brutalno pretukli Dragana Miloševića (22), koji se zbog pretrpljenih trauma ubio pre dva meseca u Beogradu.

Porodica nesrećnog Miloševića nezadovoljna je visinom kazne, dok je njihova zastupnica Božidarka Stojaković kazala da sud nije uzeo u obzir većinu dokaza koje je ona predlagala da se izvedu tokom postupka. Inače, tužilaštvo je tražilo ovu kaznu.

Sekli ga po glavi

- Tražila sam da se kao dokaz izvede i to što su optuženi u trenutku napada bili naoružani noževima kojima su ga sekli po glavi, da su ga olovkom ubadili po rebrima, kao i da postoje još neki snimci koji na suđenju nisu pregledani - kazala je advokat Stojaković.

Otac nesrećnog mladića Zoran Milošević ogorčen je na presudu i visinu kazne.

- Sramota! Oni su mi ubili dete, a dobili su tako malu kaznu. Strašno je što ne mogu ni da se žalim jer je tužilac tražio upravo toliku kaznu - kazao je Milošević.

foto: Jelena Rafailović

Odugovlačenje istrage

Podsetimo, samoubistvo Dragana Miloševića potreslo je Srbiju kad je otkriveno da je godinama bio u depresiji i traumatičnom stanju zbog posledica batinanja i zlostavljanja koje je preživeo u kraljevačkoj kladionici „Olimpik“. Njega su Pavlović i Milošević mučki tukli naočigled nekoliko svedoka. Inače, istraga ovog slučaja trajala je više od tri godine, a tek nakon smrti Miloševića sudski proces je ubrzan pa je presuda doneta već posle tri pretresa.

Kurir / J. Rafailović - I. Milićević

Foto: Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI Zemlja propada, Srbija će pod Vučićem završiti u ambisu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track