(FOTO) DA LI JE OVO KLJUČNI TRENUTAK UBISTVA NA ZAKINTOSU? Trenutak kada vlasnik kluba navodno daje oružje čoveku iz obezbeđenja?
Foto: Kurir

slučaj zakintos

(FOTO) DA LI JE OVO KLJUČNI TRENUTAK UBISTVA NA ZAKINTOSU? Trenutak kada vlasnik kluba navodno daje oružje čoveku iz obezbeđenja?

Crna Hronika -

Advokat Zora Dobričanin, koja zastupa Srbe optužene za prebijanje na smrt američkog turiste Bakari Hendersona na grčkom ostrvu Zakintos 6. jula, kaže za Kurir da svi, na bilo koji način povezani sa tim slučajem, pričaju o metalnom "bokseru", za koji se smatra da je prouzrokovao smrtonosne povrede u tuči.

Kurir je došao u posed fotografija, tačnije isečaka sa snimaka sigurnosne kamere, na kojima se vidi kako vlasnik kluba predaje nešto Amiru iz obezbeđenja.

- I organi gonjenja i odbrana okrivljenih Srba, svi tražimo dokaz, da bi bili 100 posto sigurni. Tu su uglavnom bili Srbi i mi apelujemo da se javi neko ko je taj trenutak video, neko je morao videti - kaže advokat Zora Dobričanin.

Na prvoj slici se navodno Amir vratio iz okršaja sa Hendersonom i traži vlasniku da mu nešto da, dok mu na drugoj fotografiji vlasnik pruža nešto crno iz džepa. Za to se smatra da je "bokser", međutim još uvek nema konkretnih svedoka koji bi to i potvrdili.

Pogledajte fotografije:

foto: Kurir
foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track