DO SADA NEOBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Legija sa drugom ženom Aleksandrom o kojoj se malo zna!
Foto: Profimedia

DO SADA NEOBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Legija sa drugom ženom Aleksandrom o kojoj se malo zna!

Crna Hronika -

Privatan život Milorada Ulemeka Legije nije previše poznat javnosti. Međutim, ono što se o njemu zna jeste da je bio u braku sa Majom Luković, novinarkom rođenom u Kanadi, kao i da je uzeo njeno prezime.

Međutim, po okončanju ove bračne zajednice, Ulemek je uplovio u vanbračnu vezu sa Aleksandrom Ivanović sa kojom ima tri ćerke.

Na Instagram profilu pod njegovim imenom i prezimenom objavljena je fotografija upravo sa ovom ženom, ali iz znatno mlađih dana. Mada je javnost već upoznata sa činjenicom ko je Aleksandra, veoma dugo je njen identitet bio pod velom tajne za čitavu Srbiju.

Legija i Aleksandra?????????

A post shared by LEGIJA (@milorad_ulemeklegija) on

Kada je Ulemek uhapšen i nakon što je počelo njegovo suđenje, Aleksandra je zajedno sa decom bila pod policijksim obezbeđenjem, ali se kasnije preselila u Francusku.

Postoji i nekoliko teza o tome da se Legija predao policiji upravo zbog svađe sa njom, kao i da je jednom prilikom umalo uhapšen zbog nje. Navodno je nekoliko meseci nakon što je za njim raspisana poternica za ubistvo premijera Zorana Đinđića, Legija poslao Aleksandri buket cveća u porodiliše, i to ga je umalo koštalo slobode.

foto: Dragana Udovičić

Aleksandra redovno posećuje Legiju u Zabeli, i tom prilikom mu u posetu dovodi i njihove tri ćerke. Međutim, retko kad je uslikana u javnosti.

Legija ima svog kuvara

Legija koji izdržava kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, ima svog kuvara u srpskom „Alkatrazu”, koji iz bezbednosnih razloga kuva samo za njega!

Bivši komandant „crvenih beretki“ jedini je čovek u „Alkatrazu” kome se ručak priprema po narudžbini, navode dobro obavešteni izvori.

- Legija svakog dana ima privilegiju da bira ručak za naredni dan! Kuvar mu nabroji tri jela sa menija, a on odluči šta da mu se spremi. Dok je bio u Centralnom zatvoru u Beogradu, mogao je da dobija ručak od kuće. U „Alkatrazu” to nije moguće - navodi naš sagovornik upućen u prilike u ovom zatvoru. Legija je od 11. jula 2010. u srpskom „Alkatrazu”, kada su mu potvrđene presude kojima je osuđen na maksimalne kazne zatvora od 40 godina.

- Za sve robijaše u ovom zatvoru sprema se posebno, jer se sve namirnice iz bezbednosnih razloga kontrolišu pre kuvanja. Za sve njih se kuva u istoj kuhinji, osim što Legija može da bira ručak. On mnogo zna i ima šta da kaže, zato se i brinu o njegovoj bezbednosti.

Ćerka posetila oca

Legijina ćerka prvi put kod oca

Najstarija ćerka Milorada Ulemeka Legije iz braka sa Aleksandrom Ivanović, prvi put u maju se pojavila u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, u koji je uz ogromne mere obezbeđenja doveden njen otac iz požarevačkog zatvora Zabela. Nekoliko minuta pred početak suđenja, ona je u zgradu suda u Ustaničkoj ulici došla u pratnji majke i užurbano ušla u sud.

Došla mu majka Natalija - Legijina majka Natalija došla je sat vremena pred početak suđenja, a onda su se pred samo vreme za ulazak u sudnicu pojavile Aleksandra i njena ćerka. Očigledno je bilo da žele da ostanu neprimećene - otkriva sagovornik Kurira. Po ulasku u sudnicu, Ulemek ih je primetio u publici, osmehnuo im se i gestikulirajući kroz neprobojno staklo upitao ih kako su.

- Videlo se da je ovaj susret doživeo izuzetno emotivno i da je bio presrećan što vidi ćerku - dodaje naš sagovornik.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: SKANDAL! Pao na psiho-testu, a postavljen za šefa policije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja