OPŠTI KARAMBOL NA ČUKARICI: Mrtav pijan se zakucao u automobil, otišao na pumpu da jede čokoladice, pa psovao vlasnicu pred policijom
Foto: Čitateljka Kurrira

OPŠTI KARAMBOL NA ČUKARICI: Mrtav pijan se zakucao u automobil, otišao na pumpu da jede čokoladice, pa psovao vlasnicu pred policijom

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beograđanka J.A. nije ni slutila da će u utorak uveče biti žrtva pijanog vozača koji je na Čukarici tuđim automobilom kome je istekla registracija udario u njeno parkirano vozilo. Da stvar bude gora po nju, ona je saznala i da štetu na vozilo neće niko morati da plati jer je takav zakon.

foto: Čitateljka Kurrira

- Bila sam u stanu u trenutku udesa. Auto mi je bio ispred zgrade parkiran. Čula sam jak prasak u 20.55 časova, ali nisam izlazila na prozor da vidim šta je. Tad me zove komšinica na mobilni i kaže udarili ti auto. Siđem ispred zgrade i šokiram se. Pijan čovek nudi mi pare i moli da ne zovem policiju jer ima već dve kazne. Pozvala sam policiju, koja je na uviđaj stigla posle sat vremena i to sa Savskog venca umesto sa Čukarice. Za to vreme pogledam nalepnicu i vidim da je na vozilu registracija istekla 29. jula ove godine, ispričala je J.A. za Kurir.

foto: Čitateljka Kurrira

Ona kaže da nije prihvatila nikavu nagodbu sa vozačem, koji je pobegao na obližnju pumpu da se otrezni, pojede čokoladice i malo neutrališe miris alkohola.

foto: Čitateljka Kurrira

- Njemu su odmah dali da radi alkotest, gde je naduvao 1,47 promila alkohola u krvi. Nakon duvanja smestili su ga u kola i odvezli u policijsku stanicu, gde su rekli da će ga zadržati na trežnjenju do danas u podne, kaže J.A.

foto: Čitateljka Kurrira

Da stvar bude gora J.A. ističe da auto kojim je pijani vozač udario u njen nije bilo zapravo njegovo vozilo, kao i da nije bio registrovan i nije imao nikakvo osiguranje.

foto: Čitateljka Kurrira

Prema njenim rečima usledio je novi šok u raspravi sa pijanim vozačem.

foto: Čitateljka Kurrira

- Pretio mi je pred policijom da ću ku..c da dobijem pare od njega i da sam se zaje..la što nisam pristala da mi on za dan kao popravi auto jer se bavi time. Tu su mu došla i dva druga koja su takođe pred policijom pretili rečima "videćeš ti kad on sutra izađe iz zatvora", našta sam rekla policajcima jel čujete da prete hoću da se unese u zapisnik ali su oni to iskulirali.

foto: Čitateljka Kurrira

Takođe je pijani vozač rekao kako je auto neispravan pa je zato udario u moj, ali je onda posle pretnji brže bolje hteo da mu šlep služba odveze auto sa lica mesta ali mu to policija nije dozvolila već mu je parking servis odveo auto na proveru ispravnosti, ispričala je za Kurir šokirana Beograđanka i postavila pitanje nadležnima:

foto: Čitateljka Kurrira

- A ko će meni štetu da plati? Kako policajci sa Savskog Venca kažu, niko! Takav je zakon. Ej državo. Sramoto, kaže za kraj J.A.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: SKANDAL! Pao na psiho-testu, a postavljen za šefa policije!

(Kurir.rs/Foto Čitateljka Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track