STRAVA I UŽAS Uhapšen bludni otac: Policajci se zgrozili kada su čuli šta je radio ćerki (15)!
Foto: Shutterstock

NASILJE U MOKRINU

STRAVA I UŽAS Uhapšen bludni otac: Policajci se zgrozili kada su čuli šta je radio ćerki (15)!

Crna Hronika -

M. E. (60) iza rešetaka jer je osumnjičen da je seksualno napastvovao petnaestogodišnje dete, devojčica smeštena u Centar za socijalni rad

MOKRIN - M. E. (60) iz Mokrina uhapšen je zbog sumnje da je seksualno napastvovao petnaestogodišju ćerku. Kako Kurir saznaje, bludni otac je priveden nakon što je policija došla do informacija šta je uradio ćerki.

Da bi zadovoljio bolesnu pohotu, on ju je dodirivao po telu i stavljao joj prst u polni organ.

Majka u Italiji

- Stravična istina izašla je na videlo kad se devojčica požalila komšinici, a do tada se plašila da ispriča šta joj je otac sve radio. Brigu o devojčici i njenom dve godine mlađem bratu preuzeo je Centar za socijalni rad iz jednog vojvođanskog mesta kod Kikinde, jer se njihova majka trenutno nalazi u Italiji. Slučaj je u nadležnosti zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva, a pošto je žrtva maloletna, javnost je isključena iz postupka - kaže izvor Kurira.

Spisak nečasnih radnji koje su zgrozile ovaj deo Vojvodine nije kratak, a policija je sve uspela da reši i da bludnike raskrinka. Džango J. iz Kikinde je krajem 2007. i početkom 2008. više puta obljubio tada petnaestogodišnju ćerku. Najstravičniji incest dogodio se pre devet godina, kada je Atila Č. iz Ostojićeva silovao sedamnaestogodišnju ćerku. Da nesreća bude veća, ona je rodila sina, za koga je naknadno utvrđeno da mu je Atila biološki otac.

foto: Saša Urošev

Klinički psiholog Opšte bolnice u Kikindi Đorđe Popović kaže za Kurir da osobe poput M. E. iz Mokrina nemaju formiran osećaj krivice i odgovornosti:

- Incest je najjača društvena zabrana koja postoji. Jača je i od ubistva. Ljudi će se mnogo lakše upustiti u tako nešto nego u incest. Teško je uopšte i intervenisati dok se, nažalost, nešto ne dogodi. Ovakve stari dešavaju se i u naboljim društvenim okolnostima - kaže Popović.

Treba ih javno žigosati

Upitan kako se žrtva oseća nakon ovakvog zlostavljanja, Popović odgovara da osoba trpi stres do traumatskog nivoa. On tvrdi da silovatelji i manijaci zaslužuju da budu javno žigosani:

- Oni zaslužuju najoštriju kaznu, ali i još nešto. Javnost treba da zna ko su oni. To se, doduše, ne praktikuje. Ne znam zašto. Da imam neku društvenu moć, oblepio bih, posle pravosnažne presude, ceo grad slikama silovatelja. Narod mora da zna s kim ima posla - kaže Popović.

Manijak

SILOVAO I PODVODIO OSMOGODIŠNJU ĆERKU

Slučaj koji je najviše zgrozio policija je otkrila 2011, kada je uhapšen Laslo V. iz Horgoša zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa osmogodišnjom ćerkom. Pohotni otac je ćerku podvodio i drugim muškarcima. Monstruozno delo je otkriveno nakon što je devojčica oduzeta roditeljima i smeštena u hraniteljsku porodicu, gde se čudno ponašala.

HRONOLOGIJA /ZLOSTAVLJALI SVOJU DECU/

- maj 2016. Muškarac iz Koceljeve uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju petnaestogodišnju ćerku

- maj 2016. D. M. iz Vladimiraca silovao mentalno ometenu ćerku i napravio joj dete

- februar 2016. T. M. iz Batovca kod Požarevca silovao ćerku, koja je zatrudnela

Kurir / Saša Urošev

Foto: Shutterstock, Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track