UŽAS U SMEDEREVU! Četvorica mladića grupno silovala ženu svog prijatelja, a izgovor kojim se brane je BIZARAN!
Foto: Profimedia

siledžije iza rešetaka

UŽAS U SMEDEREVU! Četvorica mladića grupno silovala ženu svog prijatelja, a izgovor kojim se brane je BIZARAN!

Crna Hronika -

Zbog sumnje da su na seks primorali E.M. (26) četvorici mladića iz okoline Smedereva je određen tridesetodnevni pritvor. Za još jednim osumnjičenim se traga, a ni posle nedelju dana, zbog delikatnosti slučaja, iz istrage nisu spremni da daju ma kakve detalje.

- Oštećena je premeštena iz njenog doma, ova četvorica su u pritvoru, dvojica od njih imaju austrijsko državljanstvo, a za jednim osumnjičenim se još uvek traga, to je jedino što u ovoj fazi istrage možemo da podelimo s javnošću – kažu u smederevskom Višem tužilaštvu.

Kako je došlo do toga da ova mlada žena, prema nezvaničnim saznanjima – udata, čak je navodno njen muž prijatelj ili poznanik četvorice momaka s kojima je sela u kola, da bi je oni potom odvezli na mesto gde je imala seks sa svom četvoricom – istraga tek treba da utvrdi.

Mladići, nezvanično saznajemo, brane se tvrdeći da je seks bio dobrovoljan, navodno imaju i snimke na telefonu koji to dokazuju, a da je motiv za njihovo prijavljivanje to što je "nisu častili".

- To što oni koriste kao izgovor, što se ona kao smeje na snimku sa telefona, da je to navodno dokaz da je sve bilo dobrovoljno, ne mora ništa da znači, moguće da je bila pod dejstvom opijata – kažu u izvoru bliskom istrazi.

U smederevskom Višem sudu su potvrdili da su Ambasadu Austrije u Beogradu obavestili o činjenici da su im, zbog mogućeg uticaja na svedoke, pritvorena dvojica državljana. Naime, njihovi roditelji su radili u Austriji, a oni su se tamo i rodili i tako stekli državljanstvo. Sumnja se da je peti učesnik, za kojim policija traga, prešao granicu i da se on možda već nalazi u Austriji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandal! Autističnom dečaku Er Srbija nije dozvolila da leti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track