JEZIVI DETALJI NEDELJNE NESREĆE NA AUTO-PUTU KOD VRČINA: Cela porodica gledala kako Milana ubija automobil
Foto: Kurir

JEZIVI DETALJI NEDELJNE NESREĆE NA AUTO-PUTU KOD VRČINA: Cela porodica gledala kako Milana ubija automobil

Crna Hronika -

Milan Miculović (69) iz Paraćina, koji je poginuo u nedelju ujutro u prvom lančanom udesu koji se dogodio na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin, stradao je pred celom svojom porodicom!

Do nesreće je došlo u nedelju rano ujutro u pet i 15, kod mesta Mali Požarevac u pravcu Beograda, kada su se sudarila su se "audi a4", "audi a6", "tiguan" švajcarskih tablica, kao i "mercedes" austrijskih tablica za čijim volanom je sedeo nastradali Miculović. Kombi i autobus, koji su takođe učestvovali u udesu, beogradskih su tablica.

foto: Kurir

U udesu je poginuo Milan Miculović, dok je teže i lakše povređeno šest osoba. Svi povređeni posle pregleda u Urgentnom centru pušteni su na kućno lečenje.

Njega je, otpozadi udario zasad neidentifikovani vozač, te je Milan zaustavio automobil da proceni štetu. Stao je u zaustavnu traku da bi pogledao automobil kada ga je iz zasad nepoznatih razloga pokosio automobil koji je u tom trenutku naišao. Tada je nastao karambol i u lančanom sudaru slupali su se kombi, autobus i još tri automobila!

U porodici Miculović svi su nemi od bola. Kako su kazali do nesreće je došlo kada je Milan sa porodicom krenuo put Austrije gde poslednjih godina živi. Sa njim u kolima bili su njegova supruga i maloletni unuk.

foto: Kurir

- Vozili su normalno, nije bio pod dejstvom alkohola. Odjednom, otpozadi u njegov automobil je udario drugi koji je odmah pobegao. Milan je zaustavio kola sa strane, uz put i izašao da vidi koliko je oštećenje na automobilu. Zapalio je cigaru i nekoliko sekundi kasnije na njega je naleteo automobil koji ga je ubio - pod šokom je porodica Miculović.

Da tragedija bude još veća, u kombiju koji je učestvovao u lančanom sudaru koji se dogodio nekoliko sekundi pošto je nastradao Milan Miculović, nalazili su se njegov sin, snaja i unučići.

- Oni su videli trenutak kada je Milan nastradao. Svi smo pod šokom. Tuga je prevelika - smogli su snage da samo još to kažu članovi porodice nesrećnog Milana.

( Kurir.rs/ Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neviđena pljačka! Evo gde je završilo 7.000.000 evra građana Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track