ISTRAGA BRUTALNOG UBISTVA PRI KRAJU: Ovako je uhapšen ubica sa pumpe, odala ga je jedna stvar, a evo šta je govorio na poligrafu
Foto: Privatna Arhiva

POSLE TRI MESECA

ISTRAGA BRUTALNOG UBISTVA PRI KRAJU: Ovako je uhapšen ubica sa pumpe, odala ga je jedna stvar, a evo šta je govorio na poligrafu

Crna Hronika -

Miloš Srebrić Flekica, koji je uhapšen zbog sumnje da je usmrtio Kristinu Kaplanović (20), pao na poligrafu, a utvrđeno je i da je ostavio brojne tragove na mestu pljačke i pucnjave

BEOGRAD - Miloš Srebrić (35) zvani Flekica iz Beograda, koji je uhapšen zbog sumnje da je 25. maja na benzinskoj pumpi „NIS Petrola“ u Velikom Mokrom Luku ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20), juče je na saslušanju u Višem tužilaštvu zaćutao, tvrdeći da on sa zločinom nema nikakve veze!

SAHRANJENA KRISTINA KAPLANOVIĆ, REČI OCA SVE SKAMENILE: Ja ubici suditi neću, Bog će

Kako Kurir saznaje, Srebrić je rekao da se psihički ne oseća dobro i da zbog toga sada ne želi da iznosi odbranu.

foto: Privatna Arhiva

Osam godina robijao

- Rekao je da je sve što zna o zločinu na pumpi saznao iz medija - otkriva sagovornik Kurira.

UBISTVO DEVOJKE (19) SA PUMPE: NIS izražava žaljenje zbog smrti Kristine Kaplanović

Policija je Srebrića otkrila skoro tri meseca nakon brutalnog ubistva na osnovu DNK traga koji je ostavio na mestu zločina.

- Njegov DNK poklopio se sa biološkim materijalom koji je pronađen na pumpi. U prvom momentu nije bilo osnova da se sa sigurnošću tvrdi da je učestvovao u zločinu, ali kada su stigli rezultati analize, protiv njega je podneta krivična prijava za ubistvo devojke - otkriva izvor upućen u istragu i navodi da je Srebrić pokušao da se brani time da je na tu pumpu ranije dolazio da toči gorivo.

BRUTALNO UBIJENA NA PUMPI ZBOG 10.000 DINARA: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović (19)

Miloš Srebrić, koji je i ranije osuđivan za razbojništva, drogu i teške krađe i u zatvoru je proveo osam godina, posle hapšenja je navodno priznao zločin tvrdeći da je pištolj slučajno opalio.

Pritvor do 30 dana

- Posle hapšenja Srebrić je odbio da ide na poligraf, ali je kasnije ipak pristao. Kada su mu postavljena pitanja o događajima i ubistvu na pumpi, nije dao istinite odgovore - dodaje naš sagovornik. Osim toga, kako navodi, radnici sa pumpe koji su bili očevici ubistva prepoznali su ga kao mogućeg izvršioca zločina.

Srebriću je juče posle saslušanja određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, kao i zbog neovlašćenog nošenja vatrenog oružja.

Podsetimo, nesrećna studentkinja iz Nove Varoši brutalno je ubijena kada razbojnik uleteo na pumpu i uz pretnju pištoljem saterao radnike u ćošak. Pištolj je opalio, a metak je Kristinu pogodio pravo u potiljak. Nastradala je zbog plena od 10.000 dinara.

foto: Privatna Arhiva

Uhapšeni je vozač u poznatoj kompaniji

ZAPOSLEN I ČEKA BEBU

Kako Kurir saznaje, Srebrić je rodom iz Niša, ali je sa trudnom vanbračnom suprugom živeo u Beogradu. Zaposlen je kao vozač u jednoj poznatoj kompaniji, a nadimak mu je Flekica zbog belega koji ima na licu.

OTAC KRISTINE (19) KOJA JE BRUTALNO UBIJENA NA PUMPI ZBOG 10.000 DINARA: Tri meseca čekam da nađu ubicu moje ćerke

Otac stradale devojke

BOG I DRŽAVA NEKA MU SUDE

- Nama našu Kristinu, njenu mladost i njenu lepotu, ništa ne može vratiti. Naša je žalost večna, naša je kuća zavijena u crno. Ako je istina da su uhapsili ubicu, to jeste olakšanje za nas, da zločinac još nekog ne ubije, da još nekog ne zavije u crno kao nas. Bog i država neka mu sude za ono što je učinio. Hvala policiji, ne dao bog nikome ovo što se nama desilo - rekao je otac ubijene devojke Stanislav Kaplanović, koji je dan pred hapšenje ubice izjavio za Kurir da tri meseca čeka da mu kažu ko mu je ubio dete.

Kurir / E.K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Go ko pištolj! Branko Ružić sebe predstavlja kao beskućnika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track