(FOTO) ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO KRISTINE (20) NA PUMPI: Pucao joj u glavu zbog 10.000 dinara!
Foto: Privatna Arhiva

HAPŠENJE POSLE 3 MESECA

(FOTO) ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO KRISTINE (20) NA PUMPI: Pucao joj u glavu zbog 10.000 dinara!

Crna Hronika -

Miloš Srebrić (35), osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović (19) uhapšen je u petak posle tromesečne istrage i potere.

Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor, a on se sumnjiči se da je 25. maja prilikom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu i tužilaštvo je protiv njega pokrenuo istragu.

Na teret mu se stavlja teško ubistvo, a pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi ponovio krivično delo.

Srebrić na licu ima beleg zbog čega mu je nadimak "Flekica", pa se pretpostavlja da je upravo zato i vezivao maramu preko lica tokom zločina u Velikom Mokrom Lugu.

foto: Privatna Arhiva

Inače, Srebrić je do sada nekoliko puta hapšen i osuđivan. U zatvoru je proveo osam godina zbog razbojništava, teških krađa i trgovine narkoticima.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, raspisalo je novčanu nagradu za građane koji dostave relevantne informacije koje mogu dovesti do otkrivanja izvšrioca oružane pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu.

foto: Privatna Arhiva

Dva miliona dinara za osobu koja dostavi tačnu informaciju u vezi sa tim ubistvom, obezbedio je NIS.

Kristina je preminula posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život u Urgentnom centru.

Napad se dogodio u četvrtak 25. maja oko 23 časa, kada je lopov upao na pumpu NIS petrola na auto-putu, na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesrećna Kristina i još dvojica njenih kolega.

U kasi je u tom trenutku bilo oko 10.000 dinara. Međutim, nervozni napadač je odjednom počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesrećne devojke.

Kaplanovićeva je pala na pod, a kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je unezvereni lopov pobegao bez plena.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track