KO JE BIO META NAPADA NA VRAČARU: Bombe namenjene za likvidaciju J. M.
Foto: Nebojša Mandić

DRAMA

KO JE BIO META NAPADA NA VRAČARU: Bombe namenjene za likvidaciju J. M.

Crna Hronika -

BEOGRAD - Bombe koje su prekjuče po podne nađene i deaktivirane u garaži u Ulici Mihaila Gavrilovića na beogradskom Vračaru navodno su bile pripremljene za likvidaciju izvesnog J. M.

Kako saznajemo, J. M., koji je bio meta napada, živi u zgradi u čijoj garaži su nađene eksplozivne naprave.

- Jedna bomba bila je zakačena za skuter, druga je bila na banderi. Prava je sreća da su one primećene na vreme i da ih je policija bezbedno uklonila. Da ih je napadač aktivirao, sigurno bi bilo žrtava, jer je ta ulica vrlo prometna, naročito zbog toga što se preko puta zgrade nalazi poznati kafić koji uvek vrvi od gostiju - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Još uvek nije poznato zbog čega je J. M. bio na meti.

- Proverava se ko je i zbog čega nameravao da bombama likvidira J. M. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti. Uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera zgrade u kojoj je nađen eksploziv, kao i sa okolnih zgrada, ne bi li se utvrdilo da li je eventualno neka od njih snimila osobu ili više njih koje su donele bombe - kaže naš sagovornik.

U Ulici Mihaila Gavrilovića i juče je bila prisutna policija.

- Stoje tu maltene ceo dan i motre na garažu i zgradu. Da li su tu zbog bombi ili zbog nečeg drugog, ne znamo, ali stoje baš preko puta zgrade u čijoj garaži su nađene bombe - rekao je jedan stanar iz Mihaila Gavrilovića.

Kurir / E. K.

Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pronađena bomba na Vračaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track