NEMANJA (21) POGINUO U SMRSKANOM AUTU, NJEGOVI DRUGOVI TEŠKO POVREĐENI: Kolima se zakucali u metalnu ogradu!

STRAVIČNO

NEMANJA (21) POGINUO U SMRSKANOM AUTU, NJEGOVI DRUGOVI TEŠKO POVREĐENI: Kolima se zakucali u metalnu ogradu!

Crna Hronika -

Nemanja Tesla (21) nastradao kada je automobil u kom je bio sa dvojicom drugova izleteo s puta i nabio se na stub od ograde porodične kuće

BEOGRAD - Nemanja Tesla (21) iz Velike Moštanice poginuo je, dok su njegovi drugovi Nemanja Đurđević (22) i Pavle Blagojević (21) teško povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć dogodila u Prvomajskoj ulici u Velikoj Moštanici.

Kako saznajemo, mladići su se u subotu oko 21.50 automobilom „alfa romeo“ kretali iz centra Moštanice ka Ibarskoj magistrali, kada je vozač iznenada izgubio kontrolu.

Prešao u suprotnu traku

- Pretpostavlja se da je automobil išao veoma brzo i da je u jednom momentu iz svoje trake prešao u suprotnu, a zatim udario u metalnu ogradu. Udarac je bio strahovit, te se ograda srušila, a auto se prevrnuo na bok i nabio na stub od ograde - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Prema rečima očevidaca, trojica mladića koja su se nalazila u kolima ostala su zarobljena u olupini. Stanari koji su izleteli odmah su pritrčali da pomognu.

- Čuli smo strašan udarac, nalik eksploziji. Odmah smo izašli iz kuće da vidimo šta se dešava i zatekli smrskan auto. Kada smo se približili, videli smo trojicu momaka u kolima. Nisu mogli da izađu jer su bili pritisnuti zgužvanim kolima. Skupilo se dosta komšija, pokušali smo da ih izvučemo, ali nije bilo šanse. Tek kada su došli vatrogasci i isekli kola, uspeli su da ih izvuku - priča jedan očevidac tragedije.

Prema njegovim rečima, vatrogasci su maltene celu noć vadili mladiće iz smrskanih kola.

- Došle su dve ekipe vatrogasaca. Satima su sekli deo po deo auta kako bi mogli da dođu do momaka. Bilo je zaista mučno gledati to - posvedočio je jedan meštanin Velike Moštanice.

Nakon što su vatrogasci uspeli da oslobode mladiće, oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

Preminuo u bolnici

- Jedan mladić je dobio otvoreni prelom obe noge i prebačen je u Urgentni centar, dok je drugi mladić s povredama kičme reanimiran i takođe prevezen u Urgentni centar. Treći mladić je reanimiran, ali je, nažalost, preminuo - kaže naš izvor i dodaje da je uzet DNK s volana kako bi se utvrdilo ko je od trojice mladića upravljao „alfa romeom“.

Marija Ivanov

Brzina uzrok nesreće

UZETA IM KRV NA ANALIZU

Uzrok saobraćajne nesreće još nije poznat, ali prema rečima meštana, najverovatnije je neprilagođena brzina dovela do tragedije.

- Nije jasno zbog čega je vozač „alfa romea“ izgubio kontrolu, ali izgleda da je išao veoma brzo. Mislim da im je uzeta i krv na analizu kako bi se utvrdilo da li su bili pod dejstvom alkohola - rekao je meštanin i dodao da nastradale mladiće poznaje iz viđenja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Terazijski tunel u blokadi, ljudi krenuli peške ka centru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track