EKSKLUZIVNO! SNIMAK POSTAVLJANJA BOMBI NA VRAČARU: Ovako je podmetnut eksploziv pod skuter u centru Beograda!
Foto: Printscreen

Tragedija sprečena brzom intervencijom policije

EKSKLUZIVNO! SNIMAK POSTAVLJANJA BOMBI NA VRAČARU: Ovako je podmetnut eksploziv pod skuter u centru Beograda!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Bombe koje su prošle srede nađene i deaktivirane u garaži u Ulici Mihaila Gavrilovića na beogradskom Vračaru navodno su bile pripremljene za likvidaciju izvesnog J. M. a redakciji Kurira danas je jedan čitalac poslao dva snimka za koje tvrdi da prikazuju upravo postavljanje eksplozivnih naprava ispred pomenute zgrade.

Upozoravamo čitaoce da su snimci uznemirujuće sadržine.

foto: Printscreen

Navodno, snimci sa sigurnosnih kamera prikazuju nepoznatog muškarca kako parkira motocikl ispred garaže, a nekoliko dana potom i kako ostavlja sumnjivi paket pored stubića ispred garaže.

foto: Printscreen

Večeri kada je brzom intervencijom policije sprečena tragedija, deaktivirane su i ta, kao i naprava prikačena na skuter.

(KURIR TV) PRONAĐENA BOMBA NA VRAČARU, KRIMOS BIO NA METI: Policija sprečila eksploziju u centru Beograda PREKO PUTA ŠKOLE I DEČIJEG IGRALIŠTA!

Podsetimo, u kasnim popodnevnim časovima 23. avgusta u ulici Mihaila Gavrilovića, pored Južnog bulevara, pronađen je skuter sa prikačenom bombom. Pripadnici kontradiverzione ekipe su odmah po dojavi izašli na teren i munjevitom akcijom demontirali bombe.

foto: Nebojša Mandić

Pripadnici MUP od tada danonoćno dežuraju ispred ulaza u zgradu, pogotovo kada se uzme u obzir da su u neposrednoj blizini Osnovna škola "Svetozar Marković" i park sa igralištem za decu.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Kurir TV)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Ko postavlja bombe na Vračaru?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja