EVO KO JE BIO DEJAN JOVANOVIĆ KABAS! Držao noćne klubove, nestao posle "Sablje"! Kada se vratio, ubijen je za stolom u kafani!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

jagodina

EVO KO JE BIO DEJAN JOVANOVIĆ KABAS! Držao noćne klubove, nestao posle "Sablje"! Kada se vratio, ubijen je za stolom u kafani!

Crna Hronika -

Dejan Jovanović, zvani Kabas (45) iz Kočinog sela kod Jagodine ubijen je pre nekoliko dana u zatvorenoj kafani u tom selu.

Policija i tužilaštvo intenzivno tragaju za njegovim ubicom, a kako nezvanično saznajemo, Jovanović je imao krimi prošlost koja je mogući motiv za zločin.

Jovanovićevo beživotno telo pronađeno je u sredu ujutru u bivšem ugostiteljskom objektu u Kočinom selu. Ubistvo su prijavili meštani sela koji su čuli pucnje iz zatvorene kafane.

Policija je utvrdila da je Jovanović ubijen dok je sedeo za stolom u kafani. Imao je dve prostrelne rane na glavi i stomaku. Meštani Kočinog sela kažu da se Jovanović poslednjih godina teško kretao zbog velike kilaže, ali da su njegov luksuzni džip gotovo svakog dana viđali ispred kafane u kojoj je pronađen mrtav.

"Protekle dve, tri godine bolovao je i teško se kretao. Imao je veliku kilažu i retko je izlazio iz kuće. Uglavnom su ga svuda vozili, ali niko ne može ni da pretpostavi zbog čega je ubijen", pričaju meštani Kočinog sela.

Međutim, kako nezvanično saznajemo Jovanović je imao kriminalnu prošlost. Bio je osuđivan za lakša krivična dela, ali se bavio i poslovima "na ivici" zakona.

U selu je dobro bio poznat po istetoviranoj ruži na glavi.

"Držao je noćne klubove. Svi meštani su se pobunili kada je u njih počeo da dovodi striptizete i igračice, pa je zatvorio lokal", pričaju meštani ovog sela.

Kako kažu, Jovanović je nakon toga otvorio automehaničarsku radnju i uvek je vozio dobre automobile.

Posle akcije "Sablja" nestao je iz sela na nekoliko godina.

"Onda se jednog dana samo pojavio kao da se ništa nije dogodio. Uvek se hvalio svojim kontaktima sa poznatim ljudima sa obe strane zakona", kažu meštani.

Jovanović inače ima troje dece i meštani napominju da je bio dobar otac i domaćin, uvek spreman da pomogne. Njegova supruga se bavila poljoprivredom i čuvala decu.

"On je bio tih, sporo je pričao, a proteklih godina bio je bolestan", kažu komšije.

Policija i dalje radi na rasvetljavanju Jovanovićevog ubistva, međutim kako nezvanično saznajemo njegova smrt je najverovatnije posledica obračuna u jagodinskom podzemlju.

Kurir.rs/Blic/G. J.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-e!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track