SRBIN OBIJAO PEKARE I POSLATIČARNICE, PA OSTAVLJAO FOTOGRAFIJU JEDNE ŽENE: Uhapšen provalnik u Trstu
Foto: Reuters

Filmske pljačke

SRBIN OBIJAO PEKARE I POSLATIČARNICE, PA OSTAVLJAO FOTOGRAFIJU JEDNE ŽENE: Uhapšen provalnik u Trstu

Crna Hronika -

TRST - F. C. (40), državljanin Srbije, uhapšen je u Trstu zbog sumnje da je počinio nekoliko krađa u tom gradu, obijajući pekare, poslastičarnice, picerije i barove. Zanimljivo je da je lopov u svakom opljačkanom lokalu ostavljao fotografiju jedne žene, a policija ispituje zbog čega je to radio.

Kako prenose italijanski mediji, F. C. je uhapšen u subotu oko dva sata posle ponoći, nakon što je obio jednu pekaru.

- Prolaznici su videli da su na pekari otvorena vrata, a da su svetla pogašena. To im je bilo sumnjivo, pa su pozvali policiju. Kada je patrola stigla i ušla u lokal, zatekla je kradljivca na delu - prenose mediji i dodaju da je osumnjičeni pokušao da pobegne.

- F. C. je počeo da beži, a policajci su pojurili za njim i vikali: „Stoj, policija“. Međutim, on nije želeo da stane, pa je jurnjava trajala nekoliko minuta. Na kraju su policajci uspeli da sustignu begunca i da mu stave lisice - pišu mediji. Prema rečima izvora italijanskih medija, pretresom osumnjičenog i njegovog automobila nađeno je 1.020 evra i 130 evra u metalu.

- Takođe, u automobilu je nađeno nekoliko odštampanih fotografija žene čije su slike nađene i u opljačkanim lokalima - prenose mediji.

M. I.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: "Beograd na vodi" na ledu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track