OVO JE HIRURG (59) KOJI JE JUTROS UPUCAO GLUMICU (30), PA SE UBIO: Srđan verio Ivanu pre tačno mesec dana, a ovako je pisao o njoj
Foto: Printscreen Facebook

Tragedija na Savskom vencu

OVO JE HIRURG (59) KOJI JE JUTROS UPUCAO GLUMICU (30), PA SE UBIO: Srđan verio Ivanu pre tačno mesec dana, a ovako je pisao o njoj

Crna Hronika -

BEOGRAD - Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, pucao je rano jutros u svoju devojku, mladu glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi.

foto: Privatna Arhiva

Prema prvim i neproverenim informacijama, Ivana i Srđan navodno su se verili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

foto: Printscreen Facebook

Cvetanović je na svom Fejsbuk 12. aprila ove godine obelodanio vezu sa Ivanom, dok je i ona delila uzbuđenje, pa ispod pomenutog posta ostavila komentar da u to ime "zaliva sa njom".

foto: Facebook Printscreen

Nedugo potom, 7. avgusta, par je objavio veridbu, a usledile su čestitke Srđanovih brojnih prijatelja, dok je, s druge strane, bilo i onih koji su bili zatečeni doktorovom odlukom da se ženi.

foto: Printscreen Facebook

Ipak, Cvetanović je sve komentare osude odbacio rečima da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".

foto: Printscreen Facebook
foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, posle pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg Cvetanović je izvršio samoubistvo. Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

foto: Printscreen Facebook, Privatna Arhiva

Cvetanović je, kako je navedeno u biografiji na njegovom sajtu, autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije. Bio je međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim Državama i Brazilu. Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA: Pucnjavi prethodila žestoka svađa Ivane i Srđana, letele čaše, tanjiri, čak i ventilator

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track