MLADIĆ SAT VREMENA DIVLJAO PO KALUĐERICI: Pijan vitlao nožem, pa napao prolaznike na ulici!
Foto: Printscreen

Ogorčeni građani

MLADIĆ SAT VREMENA DIVLJAO PO KALUĐERICI: Pijan vitlao nožem, pa napao prolaznike na ulici!

Crna Hronika -

Jedan čovek je pokušao da ga smiri, ali on mu je stavio flašu pod grlo. Jedva je uspeo da se odbrani

BEOGRAD - N. B. iz naselja Kaluđerica u Beogradu uhapšen je u četvrtak uveče, nakon što je više od sat vremena maltretirao prolaznike u Ulici Save Kovačevića u tom naselju, vitlajući nožem i polomljenim flašama i preteći klanjem i silovanjem!

Kako Kurir saznaje, policija je došla na lice mesta nakon više od pola sata, a policajac je rekao uplašenim ljudima: „Šta pravite dramu, pa nikoga nije zaklao!“

- Oko 18.30 sati čula sam neku dreku na ulici, pa sam izašla da vidim šta se dešava. Mladić, koji je bio vidno pijan, drao se po ulici i ciglama gađao jednu majku s bebom. Žena je izbezumljena pobegla u moje dvorište. Baka koja živi prekoputa mene pitala ga je zašto ih gađa, a on je onda nasrnuo i na nju - kaže izbezumljena meštanka Kaluđerice.

Prema njenim rečima, pomahnitali mladić je zatim uzeo dve staklene flaše i polomio ih.

- Jedan čovek je pokušao da ga smiri, ali on mu je stavio flašu pod grlo. Jedva je uspeo da se odbrani. Mi smo sve vreme zvali policiju jer nismo znali šta će sledeće uraditi. Tuda su prolazila i deca, žene, stariji ljudi. Svi su bežali - prepričava naša sagovornica i dodaje da je najveći šok usledio kad je policija konačno došla. - Ostala sam bez teksta kada me je policajac upitao zbog čega dramimo kada nije nikoga ubio. Dečko je bio naoružan nožem i tim polomljenim flašama i pretio svima nama. Prepali smo se! Umesto da nas zaštite i uliju nam poverenje i sigurnost, policajci su nam maltene zamerili što ih uznemiravamo - ogorčena je sagovornica Kurira.

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko je Petar Vujičić, čovek zbog kojeg je likvidiran Arkan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja