DIKIĆU OPET LOŠE, ADVOKAT TRAŽI: Pustite ga na operaciju inače nećete imati kome da sudite! Umreće
Foto: Youtube printscreen Vijesti

4. daN suđenja U pODGORICI

DIKIĆU OPET LOŠE, ADVOKAT TRAŽI: Pustite ga na operaciju inače nećete imati kome da sudite! Umreće

Crna Hronika -

PODGORICA - U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje optuženima za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra prošle godine.

Četvrtog dana suđenja na početku ročišta advokat odbrane Milan Petrović zatražio je da se optuženi, bivši šef srpske Žandarmerije, Bratislav Dikić, hitno zdravstveno zbrine, kako bi bio podvrgnut hirurškoj operaciji, nakon nalaza lekara sa Vojno-medicinske akademije u Beogradu.

On je pojasnio da su sudu dostavili podnesak i nalaz lekara sa VMA, Zorana Mirkovića, koji je naveo, na osnovu dokumentacije i pregleda Dikića u avgustu ove godine, da je hitno potrebna operacija.

foto: Youtube Printscreen/Vijesti

Petrović je zatražio odgađanje današnjeg pretresa, radi preduzimanja hitnih mera za optuženog, kako ne bi došlo do pogoršanja zdravstvenog stanja Bratislava Dikića.

"Molim vas da sve preduzmete, u suprotnom ćemo imati drugačiju odluku u odnosu na bilo kakvu odluku ovog suda, a to je smrtna kazna", upozorio je Petronijević.

Optuženi Bratislav Dikić je saopštio da je tačno da trpi bolove, da je primio terapiju i da prethodne noći nije spavao. "Ne tražim odlaganje pretresa, pratiću koliko budem mogao, a ukoliko ne budem mogao, obratiću se sudu", rekao je Dikić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track