OBRAČUN U MUP: Komandant helikopterske nokautirao člana jedinice!
Foto: Printscreen

Policijski sindikat Srbije tvrdi

OBRAČUN U MUP: Komandant helikopterske nokautirao člana jedinice!

Crna Hronika -

Srboslav ga je zamolio da ne viče i ustao da izađe iz kancelarije, kad je iznenada dobio udarac od kog se stropoštao

BEOGRAD - Srboslava Miladinovića, pripadnika Helikopterske jedinice MUP, pretukao je Vladan Kosić, komandant te jedinice, tvrde iz Policijskog sindikata Srbije.

Kako je saopštio Veljko Mijailović, predsednik tog sindikata, incident se dogodio u kancelariji komandanta Kosića u sedištu Helikopterske jedinice u Surčinu.

- Srboslav Miladinović je službenim vozilom čekao jednog od pilota Helikopterske jedinice u blizini njegovog stana na Novom Beogradu da bi ga odvezao u Surčin na posao. Navodno se taj pilot pojavio sa druge strane ulice i mahnuo mu da se doveze okolo do njega, iako je bio udaljen samo pet-šest metara, ali Miladinović je to odbio da ne bi ugrozio bezbednost saobraćaja. Miladinović je zatim dobio poziv iz komande i rečeno mu je da ipak dođe do tačne adrese, sa druge strane ulice, gde je ovaj seo u vozilo, te su se odvezli u sedište jedinice - naveo je Mijailović.

Kako je dodao, po dolasku u Surčin Miladinović je pozvan na raport.

- Kako je ušao kod Kosića u kancelariju, bio je zasut, kako je rekao, uvredama i drskim rečima kao što su: „Nisi ti taj koji zapoveda, već ja“. Srboslav ga je zamolio da ne viče i ustao da izađe iz kancelarije, kad je iznenada dobio udarac od kog se stropoštao. Dok se vraćao svesti, čuo je Kosića kako mu viče da ustane i izađe - ističe se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, Miladinovića je pregledala Hitna pomoć sa aerodroma, a kad je trebalo da ode u Urgentni centar, iz Helikopterske jedinice su mu otkazali prevoz, pa je na pregled morao da ode sam autobusom.

M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja