DA LI STE JE VIDELI, PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Snežana (59) otišla da brani šumu i nestala
Foto: Facebook Printscreen

Potraga traje već 10 dana

DA LI STE JE VIDELI, PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Snežana (59) otišla da brani šumu i nestala

Crna Hronika -

BEOGRAD/GUČA - Snežana Miletić (59) iz Guče nestala je u utorak veče i od tada se za njom traga bez uspeha. Ćerka Mila, koja živi u Beogradu, kaže da je pretražen čitav teren kojim se, prema svedočenju ljudi, njena majka tog dana kretala ali ništa nije pronađeno.

U međuvremenu, porodica je štampala plakate sa likom nestale Snežane koje su na svim vidnim mestima u Guči i okolini pa se mole građani ukoliko imaju bilo kakvu korisnu informaciju da jave nadležnim organima ili rodbini.

Navodno, pre deset dana ona je saznala da njenu šumu neko bespravno seče i otišla da vidi šta se dešava i od tada joj se gubi svaki trag.

Rodbina jre nestanak prijavila u utorak, 5. septembra. Policija je sa psima tragačima pretražila teren, kojim se, po izjavi svedoka, toga dana kretala Snežana, ali nikakav trag nije pronađen. Rodbina strahuje da je Snežanu zadesila tragedija, jer je nestala pod veoma sumnjivim okolnostima.

Naime, ona je u utorak doznala da njenu šumu, koja je četiri kilometara udaljena od Guče, i koja se nalazi na imanju njene majke, neko bespravno seče. Jedan od komšija je Snežanu odvezao do zabrana, a on dalje produžio svojim poslom, pišu Večernje novosti.

- Rekli su joj da su u šumu došli ljudi iz Kraljeva, odnosno da su do šume stigli autom kraljevačkih registarskih oznaka, i da su počeli da seku. Ona se u to i uverila, pošto je to i ispričala rođaki mobilnim telefonom. Otišla je do majčine kuće, nedaleko od šume, i od tada joj se gubi svaki trag - ispričao nam je jedan od Snežaninih rođaka.

Slučaj je odmah prijavljen policiji.

(Kurir.rs/Radio D Lučani/Večernje novosti)

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track