ČLANOVI PORODICE I RANIJE SUMNJIČENI ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ:  Posle njene smrti celu kuću prali varikinom!
Foto: Dragan Kadić

KAKO SE SUŽAVAO OBRUČ

ČLANOVI PORODICE I RANIJE SUMNJIČENI ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Posle njene smrti celu kuću prali varikinom!

Crna Hronika -

Tokom istrage o ubistvu Jelene Marjanović objavljeno je da je policija je veštačenjem stvari odnetih iz kući Marjanovića prethodne utvrdila da su oni celokupno pokućstvo, nameštaj, zidove i podove detaljno prali varikinom.

Jelenin suprug Zoran Marjanović uhapšen je večeras zbog sumnje da ju ubio. Kako Kurir nezvanično, saznaje on je prebačen u Više javno tužilaštvo i određen mu je pritvor do 30 dana.

Prema prvim saznanjima brani se ćutanjem, nervozan je i konstantno doziva ćerkicu i ponavlja "moja Jana, moja Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju pokojne supruge..

Navodno, ovim sredstvom opran je i tepih koji su krajem prošle nedelje inspektori urolan izneli u dvorište, ali i kompletno kupatilo u kući.

Iako podatak da su Marjanovići detaljno prali kuću posle Jeleninog ubistva deluje veoma intrigantno, za sada se iz njega ne mogu izvesti tragovi koji vode do rešenja slučaja.

Čovek koji živi tik uz stadion kod nasipa u Crvenki, gde je pronađena svirepo ubijena Jelena Marjanović iz Borče, tvrdi da je video pevačicu sa suprugom Zoranom kobne subote, 2. aprila kod rampe na početku staze za trčanje.

On je, kako kažu njegove komšije, stajao nedaleko od njih i čuo sta su pričali, a sve to je sam prijavio policiji.

On je rekao i policiji da ih je video još dok su bili u autu. Pošto je znao Jelenu od ranije, obratio je pažnju na njih. Čak je hteo i da joj se javi ali je odustao jer je čuo galamu u autu.

Komšija je tvrdio da su se Jelena i Zoran su se oko nečega raspravljali i njegov ton je bio baš visok. Ona je prva izašla iz kola, za njom on sa Janom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track