DRAMA U BORČI: Mala Jana ipak ostaje kod Zoranovih roditelja
Foto: Vladimir Šporčić

Socijalni radnici u kući Marjanovića

DRAMA U BORČI: Mala Jana ipak ostaje kod Zoranovih roditelja

Crna Hronika -

U pratnji policije razgovarali s porodicom uhapšenog Marjanovića o njegovoj ćerki, jer je postojala mogućnost da im je oduzmu

BEOGRAD - Radnici Centra za socijalni rad, u pratnji policije, došli su juče pre podne u kuću Zorana Marjanovića, koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović Krsmanović.

Naime, postojala je mogućnost da se zbog hapšenja porodici Marjanović oduzme šestogodišnja Jana.

Došli zbog procedure

Radnici Centra za socijalni rad stigli su oko 10 sati, ali devojčica u tom trenutku nije bila u kući. Dva sata kasnije Zoranov brat Miloš, zajedno s devojkom, doveo ju je u porodični dom u Borči. Nepoznato je šta se u kući dešavalo, ali zaposleni iz Centra napustili su kuću bez Zoranove i Jelenine ćerkice.

Kako nezvanično saznajemo, socijalni radnici su došli zbog procedure koju je bilo neophodno ispoštovati.

- Nakon Zoranovog hapšenja trebalo je proceniti da li je i koliko bezbedno da dete ostane u porodici. Verovatno su socijalni radnici zaključili da je za dete trenutno najbolje da ostane tamo gde jeste - rekao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Vladimir Marjanović nije mogao da komentariše situaciju jer je postupak u toku.

- Angažovali smo advokate i to je sve što mogu da kažem. Centar za socijalni rad je bio i ispoštovao proceduru - rekao je Vladimir.

Komšije podeljene

Dok je policijski automobil bio parkiran ispred kuće Marjanovića, komšije su se pitale šta se dešava.

- Čuo sam da je Zoran uhapšen. Dosta je vremena prošlo, ne znam zašto im je bilo potrebno toliko vremena. Iskreno, ne verujem da je Zoran ubio svoju ženu, ali videćemo. Slučaj treba rešiti i ubica treba da odgovara - rekao je jedan od komšija porodice Marjanović.

Neki pak kažu da su oduvek sumnjali u porodicu Marjanović.

- Neka su ga uhapsili. Ne znam zašto su čekali toliko. Bili su mi sumnjivi od samog početka. Jelena je kod njih bila služavka - rekao je jedan od komšija.

J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track