DAN POSLE VELIKE TRAGEDIJE: Nađen leš jednog od tri izgorela deteta!
Foto: Slađana Stojanović

TUGA

DAN POSLE VELIKE TRAGEDIJE: Nađen leš jednog od tri izgorela deteta!

Crna Hronika -

VAJSKA - Ugljenisano telo Nikoline Ramadan (4) pronađeno je na zgarištu iznajmljene kuće u Vajskoj kod Bača, koju je u subotu progutao požar, dok se za njenim bratom Nikolom (2) i osmomesečnom sestrom Isidorom i dalje traga.

U kući koju su iznajmili roditelji nesrećnih mališana Zoran i Marija Ramadan juče je potraga trajala celog dana, i to u prisustvu nadležnog tužioca.

- Ovakva tragedija se nikada nije desila u selu i okolini. Porodica je jako dobra i mnogo su siromašni. Ramadan je došao iz Makedonije u Bačku Palanku, pa su se pre godinu dana preselili u Vajsku. Došli su u selo da žive jer je on radio fizičke poslove i lakše mu je bilo da nađe posao, a i zbog jeftinijeg iznajmljivanja kuće, jer oni su u toj kući bili podstanari. Tog dana majka Marija je bila udaljena od kuće nepunih trideset metara, izašla je da nahrani živinu, dok je otac bio na poslu, ali je odmah dotrčao kad je čuo za strašnu tragediju. I majka i otac su pokušavali da uđu kroz prozor u kuću zajedno s komšijama, ali to je bilo nemoguće - kaže jedan od komšija.

Kako saznajemo, u kući nije bila naložena vatra, a nijedan aparat nije bio uključen. Uzrok požara i velike tragedije pokazaće istraga.

S. S.

MUP demantuje

VATROGASCI STIGLI UBRZO PO DOJAVI

Sektor za vanredne situacije MUP demantovao je juče navode o zakasnelom reagovanju vatrogasaca koji su se pojavili u pojedinim medijima.

- Po dojavi o požaru, koja je primljena u 08.36, na lice mesta odmah je upućeno jedno vozilo sa vatrogascima-spasiocima iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Bač, koja je udaljena od sela Vajska 17 kilometara. Vreme dolaska pripadnika VSJ Bač na mesto događaja je u 08.55, što je snimljeno u operativnom centru u Novom Sadu i lako se može proveriti - izjavio je Predrag Marić, pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Evo zbog čega je Zoran Marjanović oveden u pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track