(KURIR TV) ADVOKATI MARJANOVIĆA U ŠOKU: Zoranu određen pritvor da ne bi uticao na POKOJNU TAŠTU! Evo šta oni kažu
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Delibašić i Dumnić sumnjaju u ozbiljnost dokaza

(KURIR TV) ADVOKATI MARJANOVIĆA U ŠOKU: Zoranu određen pritvor da ne bi uticao na POKOJNU TAŠTU! Evo šta oni kažu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Advokati Veljko Delibašić i Nikola Dumnić došli su da posete Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru CZ zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu supruge Jelene.

Očekuje se da ga danas u pritvoru obiđu i članovi porodice.

foto: Marina Lopičić

Nakon posete klijentu, advokat Veljko Delibašić istakao je da je Zoran priseban, ali i iznenađen zbog pokretanja krivičnog postupka i određivanja pritvora, tim pre, kako je naveo, "što je pritvor određen da ne bi uticao na svoju pokojnu taštu kao svedoka".

"Ovo najbolje govori o ozbiljnosti dokaza. Pitao je za ćerku naravno, vrlo odgovorno brine za celu porodicu. U ovom trenutku odbrani nije prezentovan nijedan ozbiljan dokaz koji bi ukazivao na to da je Zoran izvršio to krivično delo. Videćemo da li će se u nastavku pojaviti nešto novo, ali u ovom trenutku zaista ne vidim ništa opasno po Zorana Marjanovića", izričit je bio advokat Delibašić.

foto: Privatna Arhiva

Za sada nije poznato ko će još učestvovati u odbrani Marjanovića, ali kako je Dumnić potvrdio - tim će sačinjavati petorica advokata.

Među njima bi mogao da bude i Toma Fila, koji je nedavno izjavio da bi mu pomogao "kao čovek".

"Poslednjih pet godina sam u penziji i ne idem u sud, ali moja kancelarija radi i nije problem da im dam savet kao čovek i preporučim krivičara. Vrata moje kancelarije su širom otvorena. Svima ću kao advokat dati savet, a pare za to ne uzimam", kaže Fila.

(Kurir.rs/J.Ivić/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track