TROJE MALIŠANA IZGORELO U POŽARU Očajni roditelji: Šta nas je snašlo, izgubili smo decu
Foto: Slađana Stojanović

Vapaj roditelja mališana stradalih u požaru

TROJE MALIŠANA IZGORELO U POŽARU Očajni roditelji: Šta nas je snašlo, izgubili smo decu

Crna Hronika -

Muž i ja smo očajnički pokušavali da uđemo u kuću u plamenu i spasemo dve ćerke i sina, pričaju Marija i Zoran Ramadani iz Vajske

VAJSKA - Joj nama, šta nas je snašlo. Kako ćemo dalje bez naše dece?! Nismo mogli da ih spasemo! Htela sam da uđem kroz prozor, ali komšinica mi nije dala. Zvala sam muža, koji je stigao brzo i on je hteo da uđe kroz prozor, ali su ga sprečili. Za sekund je izgorelo sve - kaže uplakana Marija Stefanović, majka troje dece koja su izgorela u požaru u subotu ujutru u kući u Vajskoj, gde su živeli kao podstanari.

Dok je naša ekipa bila na licu mesta, ocu Zoranu Ramadanu saopšteno je da su pronašli i tela Nikole (2) i osmomesečne Isidore.

- Nikolinino telo (4) pronašli su u subotu. A sada Nikolovo i Isidorino, u sobi gde su i spavali. Nikolina je zatečena kod vrata, verovatno je očajnički pokušavala da se spase. A beba je pala s kreveta. Marija je u trećem mesecu trudnoće. Ne znam da li mogu ovu bol da podnesem - kaže Zoran Ramadan, koji šest godina nevenčano živi s Marijom.Rođaci i prijatelji kažu da je ovo tragedija kakva se ne pamti.

- Marija nikad nije ostavljala decu. Uvek je bila s njima. Bila je veoma brižna majka, kao i njihov otac Zoran. On je radio sve poslove koji su mu se nudili, Marija je tovila piliće da bi imali da prehrane decu - kaže rođak.

foto: Slađana Stojanović

Otac Zoran jecajući priča o tragediji.

- Žena i deca su spavali i otišao sam na posao. Nekoliko sati kasnije Marija me je zvala i imala šta da mi kaže. Ona je u vreme kad je požar izbio hranila piliće. Ubeđen sam da su u pitanju instalacije, jer mi smo u ovu kuću došli pre godinu dana iz Bačke Palanke kao podstanari. Žice od struje su visile po kući, ali nismo imali pare za popravku - priča Zoran.

Zoran kaže da ne znaju kako će sahraniti decu.

- Para nemamo. Ženi su rekli u Centru za socijalni rad da će nam pomoći, dok su u Mesnoj zajednici poručili da ni oni nemaju para - kaže Zoran.

S. S.

Ogorčeni

Vatrogasci ni vodu nisu imali

Zoran i Marija su ogorčeni na vatrogasce iz Bača.

- Mogu oni da tvrde da su brzo došli, ali nisu. Sat i po im je trebalo da dođu. I kad su došli, stigli su samo sa jednim kamionom, ni vode nisu imali. Da su oni stigli odmah, možda bi nam deca bila živa. Njih najviše krivimo za sve - kaže Zoran.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO:Svekar umešan u ubistvo pevačice? Njegov mobilni pronađen na mestu zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track