MALIŠANI IZGORELI U POŽARU: I nebo zaplakalo na sahrani troje dece!

Poslednji ispraćaj mališana stradalih u požaru

MALIŠANI IZGORELI U POŽARU: I nebo zaplakalo na sahrani troje dece!

Crna Hronika -

Nezapamćen pljusak sručio se prilikom spuštanja tri sanduka s telima bebe Isidore, Nikole (2) i Nikoline (4)

VAJSKA - Osmomesečna Isidora, Nikola (2) i Nikolina (4) Ramadani iz Vajske, koji su stradali u požaru u njihovoj kući, sahranjeni su juče na seoskom groblju u Vajskoj kod Bača.

Tuga do neba. Tri mala bela sanduka, a unutra pepeo od izgorele dečice. U trenutku dok su spuštani maleni beli sanduci, nebo se otvorio. Vajska ne pamti takav pljusak. A meštani su prokomentarisali: „I bog plače za anđelima“.

- Deco, nemojte ići bez majke. Kako ćemo ja i tata dalje bez vas? Vodite nas s vama. Što da živimo? Zašto? Vi ste nam smisao života bili. Anđeli majkini - jaukala je majka Marijana, koja je inače u trećem mesecu trudnoće.

Na poslednji ispraćaj anđelčića, pored roditelja i rodbine, okupilo se i mnogo meštana ovog malog mesta.

- Ovakvu tragediju nisam doživeo. Ovo je strašno, u sekundi su ostali bez troje dece. Tako dobri ljudi, pošteni i vredni. Bože, zašto si ih uzeo, nisu još ni počeli da žive. Ne zna se ko je pošteniji, da li majka Marijana ili otac Zoran, koji nije birao posao da bi pošteno zaradio novac kako bi mogao da izdržava porodicu. Sada im je sve nestalo s gubitkom troje dece. Najmlađa Isidora nedavno je počela da izgovara prve reči, zvala je tatu - kaže jedna od rođaka Ramadani.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track