TUMAČENJE NUMEROLOGA: Zoran Marjanović frustracije lečio na ženama!

Numerolog Ana Batić o zločinu u Borči

TUMAČENJE NUMEROLOGA: Zoran Marjanović frustracije lečio na ženama!

Crna Hronika -

Na osnovu numerološke analize naša sagovornica kaže da je Jelena ubijena u zatvorenom prostoru i da je ubica imao dva pomagača, jednog starijeg i jednog mlađeg

BEOGRAD - Numerolog Ana Batić, na osnovu numerološke analize koju je uradila, kaže da je Jelena Marjanović ubijena u zatvorenom prostoru, da je njen ubica zločin počinio u trenutku nervnog rastrojstva, kao i da je krvnik imao dva pomagača.

Batićeva je još ranije uradila numerološku analizu zločina koji je potresao Srbiju, a sada je za Kurir iznela detaljno tumačenje ovog događaja.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Od samog početka sam govorila da se ubistvo Jelene Marjanović dogodilo u kući, pod čudnim okolnostima. Pored ubice, u zločin su umešane još dve osobe, jedna mlađa i jedna starija - tvrdi Batićeva.

Trpela i patila

Kako navodi, prema njenom mišljenju, ne postoji mogućnost da je Jelena ubijena pored vode.

- To se dogodilo u zatvorenom mračnom prostoru, kući, podrumu ili tavanu. To su mesta na kojima je njena energija bila u potčinjenom položaju, a ona je u trenutku ubistva klečala ili ležala, ne vidim da je mogla biti uspravna. Ubistvo se dogodilo u nervnom rastrojstvu ubice - kaže naša sagovornica.

foto: Privatna Arhiva

Ana Batić Jeleninu energiju opisuje kao energiju trpljenja, paćenja.

- Svako je mogao da se istrese na nju i da je maltretira. Ona je bila ludo zaljubljena u Zorana, volela ga je, ali je njihov odnos bio bolestan. Ako uporedimo njih dvoje, on je bio dominantan, a ona potčinjena. Nisam nikada upoznala ovaj par, ali numerologija ukazuje na njihovu veoma tešku situaciju - priča Batićeva.

Ona napominje da je numerološkom analizom Zorana Marjanovića došla do zaključka da postoje neke tajne u vezi sa ženama u njegovom životu.

foto: Dragan Kadić

- Sve ukazuje na jaku energiju majke, u odnosu na koju je on potčinjen. Ona ima prevelik uticaj na njega, a on te komplekse i frustracije leči na ženama. Vide se dva njegova braka, ali ni u jednom ne može da opstane - kaže Ana Batić.

Simbol psihe

Ona je predvidela hapšenje Zorana Marjanovića baš u drugoj polovini septembra.

- Ovo što se dogodilo moralo je baš sada da se desi. Vidim ga u zatvorenom prostoru, u simbolici planete Neptun, koja označava zatvore, ludnice i bolnice, koja je sama po sebi simbol psihe. Zoran ima impulsivnu uransku energiju, kod njega nema sredine, sve je ili crno ili belo. Sve ukazuje na labilan mentalni sklop, ali i perfekcionizam, pa on može biti i genije - ispričala nam je numerolog Ana Batić.

Jelena Ivić

Numerolog o Jeleni

PRIVRŽENA I POTČINJENA

Ana Batić uradila je i analizu Jelene Marjanović, za koju kaže da je bila veoma vezana za porodicu i kuću.

- Iz Jeleninog broja se vidi da je morala da se bavi pevanjem. Ona je bila tradicionalista, veoma vezana za porodicu. Imala je blagu energiju, bila je privržena, ali i potčinjena, nije umela da se suprotstavi nikome. Iz njenog broja se vidi da je Zoran njena dominacija, njen muškarac i da je s njom mogao da radi šta god hoće - kaže Batićeva.

Snimanje pesme

UPOZORILA PEVAČICU NA MARJANOVIĆA

Batićeva je u svom televizijskom gostovanju upozorila jednu pevačicu da ne ide kod Zorana Marjanovića da snima pesmu. Ona je za naš list objasnila da je to uradila nakon analize njihovih datuma rođenja.

- Oni kao saradnici ne bi bili kompatibilni, ne bi mogli da ostvare dobru poslovnu saradnju. Pevačica kod njega ne bi mogla da dobije hit pesmu, niti da se probije na estradnom nebu - kaže Ana Batić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track