KOMUNALAC PAO ZBOG MITA NA ZELENJAKU: Uhapšen jer je od uličnog prodavca cveća primio 1.000 evra
Foto: Dragana Udovičić

osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

KOMUNALAC PAO ZBOG MITA NA ZELENJAKU: Uhapšen jer je od uličnog prodavca cveća primio 1.000 evra

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija je u saradnji s Višim javnim tužilaštvom i Komunalnom policijom u Beogradu juče po podne uhapsila komunalnog policajca R. M. (47) zbog sumnje da je od V.S. (41) primio mito.

Prema prvim informacijama, R.M. je navodno od jednog uličnog prodavca u poslednjih 3 meseca tražio po 300 evra mita. Pošto mu je cvećar "dugovao" za 3 meseca, spremio mu je za isplatu 1.000 evra.

Isplata je trebalo da se obavi preko trećeg lica - pomagača, a to je bio V. S. Cvećar je pre predaje novca pomagaču obavestio je policiju, koja je kod komunalca pronašla obeležene novčanice. Komunalac je uhapšen u toku vršenja dužnosti, dok je bio u patroli, a ubrzo pošto je uzeo evre. Lisice na ruke su mu stavljene pred kolegom, dok je bio u uniformi.

foto: Nebojša Mandić

On je od prodavca cveća primio mito da mu ne bi pisao prekršajne prijave u iznosu od 5.000 do 15.000 dinara zbog zauzimanja javne površine bez odobrenja.

Scenario isplate bio je sledeći: R.M. je tražio od uličnog prodavca da pozove pomagača V.S. i kod njega ostavi 1.000 evra, što je oštećeni i učinio. V.S. je ovaj novac predao R.M. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Kurir je juče i danas, u više navrata, pokušao da stupi u kontakt sa predstavnicima Komunalne policije, ali se oni nisu javljali na službene brojeve telefona.

(Kurir.rs/J.R./R.K./Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Marjanovići su uništavali dokaze posle ubistva, ovo su detalji koji ih odaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track