SRBIJA ĆE OSTATI U ŠOKU! DA SE NE LAŽEMO o ubistvu Jelene Marjanović: Pevačica ubijena dan pre prijave nestanka! KURIR TV VEČERAS U 21H
Foto: Kurir

SRBIJA ĆE OSTATI U ŠOKU! DA SE NE LAŽEMO o ubistvu Jelene Marjanović: Pevačica ubijena dan pre prijave nestanka! KURIR TV VEČERAS U 21H

Crna Hronika -

Gosti emisije “Da se ne lažemo”, koja će biti emitovana večeras u 21 sat na internet stranici www.kurir.rs, fb stranici Kurira i našem YouTube kanalu, su Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, advokat Nebojša Milosavljević i novinarka Kurira Ljiljana Stanišić.

Šipka i Milosavljević su se složili da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović dobro isplanirano.

“Jelena je poslednji put viđena živa u petak 1.aprila u 17.30. Posle tog vremena niko od najbližih prijatelja i rodbine nije kontaktirao sa njom. To znači da je njeno ubistvo moglo biti s petka na subotu ili sa subote na nedelju”, tvrdi Šipka.

On objašnjava i zašto su forenzičari isključili drugi dan.

- Zašto smo isključili drugi dan? Zbog toksikološkog nalaza i nepostojanja rana vezivanja na rukama. Ako je ona oteta sa nasipa u 15.30 ili 16.00 a bačena sutradan. Pa koji počinilac krivičnog dela bi se vratio i nosio leš na nasip kada zna da tamo stotinu ljudi na nasipu - objašnjava Šipka.

Advokat Milosavljević smatra da motiv ubistva mlade pevačice sigurno nije koristoljublje, već nešto iz sfere ljudske patologije.

- To može da bude ljubomora - rekao je Milosavljević.

Ljiljana Stanišić je prva od novinara ušla u kuću Marjanovića i uradila intervju sa Zoranom.

“Od samog početka sam videla da tu nisu čista posla. Odmah posle sahrane Zoran me je zvao da uradimo intervju”, prepričava svoja iskustva novinarka Stanišić.

Šta je videla novinarka u studiju kada je ušla u kuću, kakav je zoran bio dok je odgovarao na pitanja u intervjuu, da li je menjao izjave, da li su u vreme potrage za Jelenom Marjanovići prali veš. Odgovore na ova pitanja dobićete u emisiji “Da se ne lažemo” večeras u 21 sat, na internet stranici www.kurir.rs, fb stranici Kurira i našem YouTube kanalu. Autor emisije je Ratko Femić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track