(KURIR TV) OČEVIDAC OBRAČUNA NA DORĆOLU: Čuo sam 3 pucnja i povike BACI PIŠTOLJ, BACI PIŠTOLJ!
Foto: Zorana Jevtić

U pucnjavi ispred konobe ubijen Luka Mišković

(KURIR TV) OČEVIDAC OBRAČUNA NA DORĆOLU: Čuo sam 3 pucnja i povike BACI PIŠTOLJ, BACI PIŠTOLJ!

Crna Hronika -

BEOGRAD - U pucnjavi koja se dogodila noćas u 02.11 sati na Dorćolu, u ulici Cara Dušana kod broja 13, od rana zadobijenih vatrenim oružjem preminuo je Luka Mišković (27), a jedan od očevidaca, stanar obližnje zgrade, Ostoja Crnogorac za Kurir kaže da je njegova žena čula tri pucnja i da su potom ugledali telo ispod svog prozora.

"Moja supruga je čula više puta kako neko viče "Baci pištolj! Baci pištolj!", verovatno milicija. Kada je sve to obavljeno, zavrnuli su mu majicu, imao je jednu ranu na stomaku, a drugu na desnoj strani grudnog koša", ispričao je Crnogorac.

Podsetimo, obračun se dogodio ispred konobe "Akustik" nakon žestoke svađe koja mu je prethodila. Nezvanično, Mišković je nakon kraće prepirke zapretio prisutnim gostima i osoblju da će ih "sve pobiti", da bi ga obezbeđenje izbacilo. Međutim, on se ubrzo vratio, pucao u vlasnika konobe Jakšu Šćekića (33) i ranio ga u levo rame.

SVAĐA U DORĆOLSKOJ KAFANI OKONČANA PUCNJAVOM: Luka Mišković (27) ubijen, gazda lokala ranjen

Pucnjavu je okončao policajac koji je sinoć bio van dužnosti, koji je ispalio nekoliko hitaca u Miškovića, upotrebivši oružje u skladu sa zakonom. Ubijeni je navodno imao dosije zbog pokušaja ubistva, nelegalnog posedovanja oružja, droge, nasilničkog ponašanja i krađa.

Ranjeni vlasnika konobe Šćekić prevezen je u Urgentni centar.

(Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track