MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA ZAPRETILA UKUĆANIMA: Ako ja progovorim, GOTOVI STE!
Foto: Aleksandar Jovanović

Svedok

MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA ZAPRETILA UKUĆANIMA: Ako ja progovorim, GOTOVI STE!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zorica Marjanović, majka uhapšenog Vladimira Marjanovića, najverovatnije nije bila saučesnik u zločinu, ali tačno zna šta se dogodilo i kakva je uloga svakog člana porodice bila, tvrdi za Kurir izvor upućen u istragu.

Kako navodi, jedan od pomaka u istrazi, koji samo učvršćuje dosad prikupljene dokaze, jeste iskaz svedoka koji je nedavno saslušan u policiji.

Svađa u kući

- Jedan od poslednjih svedoka koji je pozvan na saslušanje pre hapšenja Marjanovića slučajno je otkrio interesantan detalj zbog kojeg su članovi porodice ponovo saslušavani. Svedok, koji o ubistvu ne zna ništa i nije mogao da pomogne informacijama o zločinu, ostavio je istražitelje zatečene pošto se posle završenog saslušanja prisetio da je jednom prilikom, posle ubistva Jelene, čuo kako se njena svekrva Zorica s nekim svađa u kući i u žaru rasprave viče: „Samo se ti igraj, ako ja progovorim, gotovi ste, neko će u zatvor“ - ispričao je za Kurir izvor iz istrage. On je pojasnio da svedok nije znao s kim se Zorica svađala, ali da je siguran da je sagovornik bio neko od ukućana.

Zorica neće odgovarati krivično ukoliko je znala za zločin, a nije ga prijavila jer je okrivljeni njen sin

Jedina iz porodice odbila poligrafsko testiranje... Zorica Marjanović, foto: Aleksandar Jovanović

U porodičnoj kući u Borči, pored osumnjičenog za zločin žive još i njegovi roditelji Vladimir i Zorica, brat Miloš i sin iz prvog braka Uroš. U kući i dalje živi i Zoranova i Jelenina ćerkica Jana.

Sagovornik Kurira podseća da su tokom opsežne istrage na poligrafsko testiranje posle saslušanja išli gotovo svi muški članovi porodice.

Svirepo ubijena... Jelena Marjanović, foto: Privatna Arhiva

Prikrivanje tragova

- Naravno, izuzev male Jane, dok je svekrva Zorica odbila poligraf, na šta po zakonu ima pravo - objašnjava on.

Prema zakonu Republike Srbije, Zorica neće odgovarati krivično ukoliko je znala za zločin, a nije ga prijavila, jer je okrivljeni njen sin. Međutim, ukoliko se utvrdi da su članovi porodice Marjanović učestvovali u sakrivanju tragova i prebacivanju tela pokojne pevačice, oni bi mogli da budu uhapšeni zbog saučesništva.

foto: Zorana Jevtić

Čeka dete

DEVER MILOŠ SE OŽENIO

Miloš Marjanović, brat uhapšenog Zorana i dever pokojne Jelene, oženio se u petak dugogodišnjom devojkom, nezvanično saznaje Kurir. Zbog trenutne situacije u domu Marjanovića, mladenci nisu organizovali proslavu, već su samo sklopili brak u opštini i produžili na ručak s roditeljima.

- Miloš se oženio jer mu je devojka u drugom stanju. Oni su najavili da će se kasnije venčati i u crkvi - rekao je izvor Kurira.

Porodica Marjanović nije želela da komentariše ove navode.

Sumnja se da kriju istinu... Miloš, Zoran i Vladimir Marjanović, foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marjanović cimer sa Markom Nikolićem

U ĆELIJI SA DVOSTRUKIM UBICOM

Zoran Marjanović u pritvoru CZ deli ćeliju s Markom Nikolićem, ubicom supruge i sina, potvrdio je za Kurir izvor iz Okružnog zatvora. Podsetimo, Nikolić je uhapšen nakon što je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici usmrtio suprugu Maju Đorđević i sina Mihaila.

- Oni su zajedno i u dobrim su odnosima. Među njima ne postoji netrpeljivost, oba zatvorenika se sasvim normalno ponašaju. Koliko znam, Zoran se oseća dobro i normalno se ponaša - kaže naš sagovornik.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Ekipa Kurira/Foto: Aleksandar Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja