STRAVA U PARAĆINU: Mile Kitić ubio brata zbog žene
Foto: Nebojša Mandić

Porodični zločin u centru grada

STRAVA U PARAĆINU: Mile Kitić ubio brata zbog žene

Crna Hronika -

Kitić ispalio tri hica u glavu bratu po ocu Rasimu Tahiru (53) jer se njegova bivša žena odmah posle razvoda udala za Rasima, uhapšen na autobuskoj stanici

PARAĆIN - Mile Kitić (50) iz Paraćina ubio je juče sa tri hica u glavu brata po ocu Rasima Tahira (53). Nakon pucnjave Mile je pobegao s mesta zločina, ali ga je policija uhapsila nekoliko sati kasnije na autobuskoj stanici.

Kako saznajemo, sukob između braće trajao je nekoliko meseci, a Kitić je usmrtio Rasima zbog bivše žene, koja se posle razvoda preudala za Rasima.

foto: Nebojša Mandić

Zločin se dogodio u 9.45 časova u Ulici cara Lazara u Paraćinu, u ulazu zgrade gde je Rasim živeo u iznajmljenom stanu.

- Tahir se iz centra Paraćina vraćao kući. U zgradi u kojoj se ubistvo dogodilo postoje dva ulaza. Na drugom ulazu sačekao ga je brat i počeo da puca. Ispaljeno je nekoliko hitaca, a tri su žrtvu pogodila u glavu - kaže Kurirov dobro obavešteni izvor.

Ležao na stomaku

Stanari s kojima smo juče razgovarali bili su u šoku.

- Probudila me je pucnjava, a potom sam čula ženu kako vrišti i doziva pomoć. Otvorila sam vrata da vidim šta se dešava i ispred praga ugledala nepomično telo čoveka. Ležao je na stomaku, a ispod njegove glave bila je lokva krvi. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć i policiju - priča stanarka koja je želela da ostane anonimna.

Druga komšinica kaže da su je uznemirili krici Rasimove žene.

- Nesrećna žena vikala je: „Ubi, ubi“ i dozivala pomoć- kaže druga komšinicai.

Nije preboleo

U zgradi gde se dogodio zločin sreli smo Zorana Jojića, koji nam je objasnio da je ubijeni Rasim njegov stric.

- Ono što sigurno znam je da se Mile Kitić ranije zvao Rajim Tahir i da je promenio ime i prezime. Inače, on je Rasimu brat po ocu. Žena s kojom je Rasim živeo je Miletova bivša žena i bili su u braku 20 godina - ispričao nam je bratanac pokojnika.

On dodaje da se Kitić sa ženom razveo pre nekoliko meseci, a da se ona odmah udala za Rasima.

- Mile to nikako nije mogao da podnese i stalno su se svađali. Pretio je da će ubiti brata jer mu je oteo ženu. Čuo sam da su se u petak sreli ispred zgrade i da su se žestoko posvađali - rekao je Jojić. Prema rečima Zorana Jojića, Rasim Tahir je rodom iz Trstenika, ali je živeo i radio u Belgiji.

Panika

STRAH OD UBICE

Žena ubijenog Tahira je nekoliko sati provela u policiji. Oko 14 časova ona je došla do stana u pratnji dva policajca.

- Ona se toliko uplašila da je pomislila da se njen bivši muž, koji je tom trenutku bio u bekstvu, krije u hodniku. Žena je imala policijsku zaštitu sve dok Kitić nije uhapšen - rekao je naš izvor.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Šokantno! Da li će crtež Jane Marjanović otkriti ubicu majke?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja