SAŠA CVETANOVIĆ PITBUL JOŠ U MARTU NASLUTIO DA ĆE MU UBITI BRATA: Molim vas da pozovete mog Jugoslava da svedoči dok je još živ!
Foto: MUP

Crtice sa suđenja za ubistvo Nikole Bojovića u Specijalnom sudu

SAŠA CVETANOVIĆ PITBUL JOŠ U MARTU NASLUTIO DA ĆE MU UBITI BRATA: Molim vas da pozovete mog Jugoslava da svedoči dok je još živ!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Saša Cvetanović zvani Pitbul (36), optužen da je 29. aprila u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, u martu ove godine izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da je zabrinut za život svog brata.

Cvetanović, koga su sigurnosne kamere snimile kako toga dana u Ulici carice Milice ispaljuje ceo šaržer u Nikolu Bojovića, obratio se u martu ove godine sudskom veću tražeći da što pre pozove i sasluša njegovog brata kao svedoka u sudskom postupku koji se vodi protiv njega i ostalih članova kriminalne grupe.

- Molim vas da pozovete mog brata da svedoči dok je još živ. Hoću da kažem, kako se stvari dešavaju, ubijaju se advokati i ostali, pozovite ga što pre da sve objasni. Njemu je iskaz na osnovu kog je napisano pola optužnice uzet na prevaru - obratio se tada sudskom veću Cvetanović.

(Kurir.rs/J. S./EPK/Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PODSEĆANJE- pet najvećih klanova u Beogradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track