KOLEGINICA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA: Zoran je Jelenu psihički zlostavljao! Rekla mi je Ne mogu više da podnesem maltretiranje!
Foto: Dragan Kadić/Privatna Arhiva

Koleginica ubijene pevačice tvrdi

KOLEGINICA UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA: Zoran je Jelenu psihički zlostavljao! Rekla mi je Ne mogu više da podnesem maltretiranje!

Crna Hronika -

Žalila mi se da joj je govorio da je debela, da loše radi posao, uhodio ju je, ma nije joj dao da mrdne bez njega, što je njoj smetalo, ali nije reagovala, kaže jedna pevačica

Jelena Marjanović bila je žrtva porodičnog nasilja, tvrdi za Kurir Stars koleginica ubijene pevačice, koja ne želi da joj otkrivamo ime zbog njene bezbednosti.

Ona kaže da joj se Jelena požalila da Zoran nad njom vrši psihičku torturu, ali da je ona bila prinuđena da trpi i ćuti zbog ćerke Jane.

- Zbog Jane je bila spremna da istrpi i najgore muke. Kad god je imala neki problem, gledala je da ga sakrije. Retko se svađala sa Zoranom, ali kad se to događalo, tresla se cela kuća. Pritom, njen glas gotovo da se nije čuo, on je bio taj koji je histerisao - tvrdi Jelenina koleginica.

Ona kaže da je Zoran bio opsednut Jelenom i da se prema njoj ponašao kao komandant.

foto: Privatna Arhiva

- Govorio joj je da je debela. Kritikovao ju je non-stop, čak joj je nabijao na nos da loše radi posao. Ona je sve to slušala i trpela - kaže pevačica i dodaje:

- Jednom prilikom sam u njenim očima videla tugu. Pitala sam je o čemu se

radi, a ona je prvi put rekla da ne može više da podnese Zoranovo maltretiranje. Ubijao ju je psihički. Najviše ju je pogađalo to što je uhodi u onim retkim trenucima kad nisu zajedno. Stalno ju je zivkao, mira nije imala, ali nije reagovala - ističe Jelenina koleginica i prepričava njihov poslednji susret, nekoliko dana pred Jelenino ubistvo:

- Videla sam je u gradu, išla je niz ulicu pognute glave. Oči su joj bile pune suza. Pitala sam je šta se dešava, a ona mi je rekla da brine zbog bolesne majke. Zorana nije pomenula. Joj, najviše mi je žao male Jane, ne znam kako će bez oba roditelja - završava pevačica.

Svađala se sa svekrom

foto: Dragana Udovičić

Pevačica kaže da je Jelena imala loš odnos sa svekrom Vladimirom Marjanovićem.

- Imali su baš žustre svađe. Čula sam i da je nasrtao na nju, da li su se tukli, to ne znam, ali su svađali. Međutim, ko god je dolazio kod njih, delovalo mu je da su totalno okej.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV UŽIVO ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA: Rasvetljavamo misteriju ubistva Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track