(VIDEO) OVAKO JE MALA JANA RAZOTKRILA MARJANOVIĆE: Kad je ušla u rijaliti, odmah mu je rekla...
Foto: Printscreen

(VIDEO) OVAKO JE MALA JANA RAZOTKRILA MARJANOVIĆE: Kad je ušla u rijaliti, odmah mu je rekla...

Crna Hronika -

Ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović, Jana, malo pre hapšenja oca ušla je u rijaliti, a odmah čim je videla Zorana ispričala mu je šta se dešava kod kuće.

Pošto je Zoran uhapšen odmah po izlasku iz rijalitija, sada se preispituje svaka njegova reč koju je rekao pred kamerama.

Ono što je posebno prvuklo pažnju je dolazak njihove šestogodišnje ćerke Jane.

Da je Marjanović dugo u vezi sa Zoricom Mitrović i da ona živi s njima u Borči, pokazuje i činjenica da Zoricu i njenog sina Zdravka poznaje i Zoranova ćerka Jana.

- Puno te pozdravila Zorica, a pozdravio te i Zdravko. Plakala je čim te je videla na televiziji - rekla je Jana kad je posetila Zorana u rijalitiju. Marjanović je tada pitao ćerku da li se slaže s decom u vrtiću. Ona je objasnila „da joj je lepo i da se malo svađa s malom decom“.

- Ali oni su kao Zdravko - rekla je devojčica.

Inače, Zdravko je četvorogodišnji sin Zorice Mitrović, a pojavile su se čak i nepotvrđene informacije da bi on mogao biti Zoranov sin, što bi potvrdilo nagađanja da je on i ranije bio neveran.

Zokin poziv

Novinarka Kurira je nakon Jelenine sahrane, 7. aprila 2016. u večernjim satima, radila intervju sa Zoranom Marjanovićem u njegovom studiju u kući u Borči. Sve vreme je taj razgovor sniman. U jednom trenutku Marjanoviću je zazvonio telefon, a na liniji je, kako se kasnije ispostavilo, bila Zorica Mitrović.

- E, Zoko - rekao je Zoran kad se javio na telefon.

- Šta radiš? - upitala je Zorica.

- Evo ovde u studiju s novinarkom Kurira, koja je s nama bila od početka, zato i hoću sve ekskluzivno da joj ispričam. Šta ti radiš? Jesi mi dobro? - upitao je on zabrinuto.

- Super! Kad dolaziš? - interesovala se Zorica.

- Evo sad ću, čim ovo završim, dolazim kod vas, ajde, ajde, ljubim te, ajde - rekao je tada Marjanović i prekinuo vezu.

Crtež otkriva tajnu

Jana je nekoliko dana nakon zločina u vrtiću napravila crtež koji je inspektore naveo na sumnju da verovatno zna više od onoga što je u razgovoru sa stručnjacima prvobitno rekla.

Prema našim saznanjima, u dogovoru s policijom, Jana je od vaspitača u vrtiću dobila zadatak da nacrta nešto čega se boji.

- Inače, dečica tog uzrasta imaju zadatak da obrade temu „nešto čega se plašim“ ili „strašna stvar“, i to se radi kako bi mališani nesmetano pričali o svojim strahovima i na neki način ih prevazišli. Upravo su to iskoristili inspektori kako bi pokušali da na taj način dođu do novih informacija - objašnjava naš sagovornik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track