POZADINA NAPADA U VIKENDICI MAJKE NATAŠE BEKVALAC: Keramičara krvnički pretukli zbog duga?
Foto: Stefan Jokić, Dragana Udovičić, Instagram

Istraga

POZADINA NAPADA U VIKENDICI MAJKE NATAŠE BEKVALAC: Keramičara krvnički pretukli zbog duga?

Crna Hronika -

SREMSKI KARLOVCI - Milan Ždero (56) iz Sremskih Karlovaca, koji je krvnički pretučen u vikendici koja pripada majci Nataše Bekvalac, najverovatnije je napadnut zbog duga, saznaje Kurir.

On je trenutno u stabilnom stanju, ali se i dalje nalazi u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra, pod stalnim nadzorom lekara.

Podsetimo, Ždero je s kolegom u utorak ujutro postavljao pločice u vikendici u Ulici Đorđa Gaja, u naselju Čerat u Sremskim Karlovcima. U ovoj kući je odrasla majka Nataše Bekvalac Mira, a koristile su je i njihove ćerke.

foto: Slađana Stojanović

- U jednom momentu upala je grupa momaka i nasrnula na Žderu, udarajući ga sekirom ili metalnom šipkom, jer oružje nije nađeno. Napadači su ga krvnički udarali po prstima ruku i natkolenicama, a stali su tek kad su shvatili da su ga unakazili od batina i da je jedva živ.

Na izlasku su Žderu i njegovom kolegi zapretili da se ne šale životom i da slučajno ne otkrivaju policiji njihov identitet. Zbog toga nijedan od njih dvojice nije želeo da sarađuje s policijom - kaže za Kurir izvor iz istrage.

Nataša sa sestrom jelenom, foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Meštani Sremskih Karlovaca kažu za pretučenog Žderu da je vredan majstor i dobar keramičar. Međutim, ističu da voli da se kocka, zbog čega je pozajmljivao pare.

foto: Slađana Stojanović

- Svi pričaju da su ga prebili zbog para koje je uzeo a nije vratio. Takođe, svi znaju ko stoji iza napada, ali niko ne sme da izgovori imena tih ljudi jer ih se ceo grad plaši - rekao nam je jedan meštanin Karlovaca.

Ekipa Kurira pokušala je da razgovara s porodicom pretučenog Ždere, međutim, njegova supruga, koja nam je otvorila vrata, rekla je da ne želi ništa da komentariše.

Kurir / S. S.

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadi, S.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track