ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE IŠAO NA LEČENJE KOD JELENINE SVEKRVE: Seansa je trajala nekoliko minuta, a ispred kuće...
Foto: Aleksandar Jovanović

ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE IŠAO NA LEČENJE KOD JELENINE SVEKRVE: Seansa je trajala nekoliko minuta, a ispred kuće...

Crna Hronika -

Stavila je ruku na očevu glavu i sve je trajalo nekoliko minuta, dok je ispred kuće bilo mnogo „klijenata“, opisuje seanse sa Zoricom Marjanović naš sagovornik

BEOGRAD - Seansa je trajala nekoliko minuta, a na nju smo čekali u redu. Zorica je stavila ruku na glavu mog oca i na deo tela koji mu je oboleo. Nije nam tražila novac, ali smo joj ostavljali pare na ikonama.

Ovako za Kurir priča Beograđanin, „klijent“ Zorice Marjanović, svekrve ubijene pevačice Jelene, koja je sa tužilaštvom sklopila nagodbu i priznala da se bavila nadrilekarsvom. Ona je osuđena uslovno na tri meseca zatvora.

Naš sagovornik kaže da je njegov otac godinama imao problema sa crevima i stomakom.

Nisam verovao

- Nikako mu nije bilo bolje, a bolovi nisu prestajali. Onda su mi prijatelji predložili Zoricu. Ne verujem u nadrilekare i vračare, ali smo ipak rešili da odemo - priča naš sagovornik.

On je stupio u kontakt sa pevačicinom svekrvom.

- Zorica je mog oca detaljno ispitala od čega boluje, zatražila je da joj ponese dokumentaciju. Onda je rekla kada da dođemo. Na prvoj seansi oca je posavetovala da nikako ne odustaje od zvanične medicine - priča sagovornik Kurira.

Kako kaže, iznenadio se kada je video da se ispred doma Marjanovića nalazi poduži red od ranih časova.

- Terapije se obavljaju u sobi punoj ikona. Zorica ne traži novac za obavljenu seansu, jer smatra da je to dar od Boga koji je dobila nakon kliničke smrti - kaže ovaj čovek i dodaje da su lekari posle nekoliko meseci rekli da je bolest izlečena.

Nije viđao Jelenu

- Otac je ispričao da je nastavio sa njihovom terapijom, ali i da je odlazio kod bioenergetičara. Neki od doktora su priznali da su čuli za moći Zorice Marjanović, ali da nemaju racionalno objašnjenje - tvrdi naš izvor.

On kaže da se šokirao kada je čuo za tragediju Marjanovića.

foto: Privatna Arhiva

- Pokojnu Jelenu nikada nisam video u kući. Viđao sam njenog muža Zorana i svekrva Vladimira - priča sagovornik Kurira.

Zahvalni Zorici

IZGRADILI IM PUT I KUĆU

Kako je Kurir ranije pisao, Zoricu su posećivale brojne poznate ličnosti.

- Jedan političar kojem je Zorica navodno izlečila ćerku urgirao je da se asfaltira put do njihove kuće. Biznismen i brat supruge jednog političara navodno je pomogao Marjanovićima da završe kuću kako bi im zahvalio što mu je Zorica izlečila sina - pričao je tada naš izvor.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tragedija u Kraljevu! Pretio da će bombom razneti svoje ukućane i policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track