ZORAN MARJANOVIĆ U ZATVORU JE GLAVNA "ZVEZDA RIJALITIJA": I dalje s porodicom komunicira u ŠIFRAMA!
Foto: Dragan Kadić

ALEKSANDRA JANKOVIĆ O PSIHOLOŠKOM STANJU OSUMNJIČENOG

ZORAN MARJANOVIĆ U ZATVORU JE GLAVNA "ZVEZDA RIJALITIJA": I dalje s porodicom komunicira u ŠIFRAMA!

Crna Hronika -

Viši su sud u Beogradu danas je preinačio rešenje o određivanju pritvora Zoranu Marjanoviću, tako što mu je pritvor odredio samo zbog uznemirenja javnosti, dok je ukinuo razlog - opasnost uticanja na svedoke, rečeno je u tom sudu! Iako je u Centralnom zatvoru, on se ponaša primerno i ne pravi nikakve probleme.

- Ponaša se u skladu sa kućnim redom, uredno jede i šeta. Ne žali se i nema nikakve prohteve. U ćeliji, koju deli sa još trojicom pritvorenika, uglavnom ćuti, ne priča mnogo sa cimerima, ali to ništa nije neuobičajeno. Imao je posete i u utorak je od porodice dobio paket sa hranom i ostalim potrepštinama - rekao je dobro upućen izvor.

foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Psiholog Aleksandra Janković kaže da za nju nije iznenađenje to što je Marjanović u zatvoru psihički stabilan i što se drži "domaćinski".

- Zoran se ne nalazi u izolaciji, gde bi u samoći počeo da se preispituje. On je u grupnoj ćeliji i ima prava na grupne posete, a verovatno do njega dolaze i novine koje su ispunjene njegovim likom i delom. Javnost je i dalje prisutna u njegovom životu. Zato on još ima osećaja da je u nekom rijalitiju i da su sve kamere uprte u njega - objašnjava Jankovićeva.

Ona ističe da Zoranu u održavanju iluzije da je on "glavna zvezda" pomažu i osobe koje se pojavljuju kao zaštitnici njegovog lika.

- To sve takođe Marjanoviću dodaje na važnosti i ostavlja utisak da je on nekakva "crna zvezda". Uskoro će se , kako je počelo, osnivati i fan klubovi. Možda bi se sve moglo i objasniti rečenicom "San svakog Srbina je da mu se slika pojavi u novinama, pre čitulje" - rekla je Aleksandra Janković za Srbijadanas.

Kako je naglasila, on i dalje sa porodicom održava "uvežbanu šifrovanu komunikaciju".

- Shvatio je da više nema šta da izgubi. Ako je nevin, on izlazi iz zatvora, a ako je kriv, ostaje poznat kao neko ko je skoro dve godine obmanjivao javnost. Zoran je u nekoj svojoj fantaziji dobitnik i na jedan i na drugi način. Treba sačekati. Vreme će pokazati šta će biti od svega toga - rekla je Aleksandra Janković.

Podsećamo, i dalje se utvrđuje ko je počinio jeziv zločin 2. aprila prošle godine, odnosno ubistvo pevačice Granda Jelene.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track