TUŽILAŠTVO U NOVOM PAZARU: Otvorena istraga protiv policajca koji je upucao odbeglog švercera
Foto: Tanjug

Zahtev za pritvor osumnjičenom

TUŽILAŠTVO U NOVOM PAZARU: Otvorena istraga protiv policajca koji je upucao odbeglog švercera

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru otvorilo je danas istragu protiv R.B. policajca iz Tutina zbog sumnje da je 30. septembra ove godine počinio krivično delo delo ubistvo, iz člana 113. Krivičnog zakonika, odnosno da je ubio Fahrudina S. iz sela Pokrvenik kod Tutina.

Njemu je određen pritvor do 30 dana.

"Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru podnelo je predlog da se R.B. odredi pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret da je izvršio krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora preko 10 godina, a težina posledica krivičnog dela je dovela do uznemirenja javosti koje može ugroziti vođenje krivičnog postupka", stoji u saopštenju koje je potpisao portparol Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru Adman Baćićanin.

Podsetimo, policajac R.B. je 30. septembra u selu Dolovo kod Tutina blizu granice sa Crnom Gorom, u zasedi koju je postavila policija, pucao na Fahrudina S. koji je prethodno odbio da zaustavi svoj auto na naredbu policije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Haos u Las Vegasu! Penzioner ubio preko pedeset ljudi?!

(Kurir.rs/Z. Šaponjić/Foto: Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track