VAPAJ DEČAKA PREŽIVELOG U UDESU: Bako, vodi me kod mame i seke!
Foto: Biljana Roganović

TUGA

VAPAJ DEČAKA PREŽIVELOG U UDESU: Bako, vodi me kod mame i seke!

Crna Hronika -

Hoću da idem kući, neću da ostanem u bolnici, neprekidno ponavlja iz postelje A. Lj. (3) iz Prokuplja, čiji su majka Jovana i sestra stara osam meseci nastradale u stravičnom sudaru, a otac Dragiša je teško povređen

PROKUPLJE - Bako, vodi me kući, neću da ostanem u bolnici, a tati su se pokvarila kola. Vodi me kod mame i seke - ponavlja A. Lj. (3), čije su majka Jovana i sestrica Dunja, stara osam meseci, nastradale u subotu u nesreći kod Aleksinca koju je izazvao pijani vozač kombija. Dečak i otac Dragiša teško su povređeni i nalaze se u niškoj bolnici.

Komšinica ove porodice iz Prokuplja kaže da mališan ne zna da je ostao bez majke i sestre.

foto: Biljana Roganović

Ko će da ih sahrani

- Obilaze ga rođaci u bolnici. Njihov rođak mi je ispričao da mališan moli baku da ga odvede kući, ali će i on i Dragiša još neko vreme ostati tamo - priča naša sagovornica.

Kako kaže, porodica još uvek pokušava da organizuje sahranu Jovane i Dunje.

- Njihova tela nisu doneta. Ne znam da li će Dragišu pustiti na sahranu. Inače, Dragiša je znao da je ćerkica preminula, ali su mu tek juče saopštili da je i Jovana umrla nakon udesa - objašnjava komšinica.

Ona navodi da je cela ulica u šoku zbog tragedije kakva se u Prokuplju ne pamti.

- Ne možemo da poverujemo šta je ovu porodicu snašlo! Rođaci su s njima svakog dana. Kažu da je mališan preživeo udes jer je upao između sedišta, a da je kombi udario u njihov auto kad je Jovana dojila bebu. Umrla je od teških povreda glave i kičme - ispričala je komšinica.

Stravičan sudar

Kako nam je rečeno u Kliničkom centru u Nišu, Dragiša Ljubić i njegov sin su iz Urgentnog centra prebačeni na odeljenje hirurgije, gde se uspešno oporavljaju.

foto: Biljana Roganović

Podsetimo, porodica Lj. vraćala se u subotu sa svadbe kada je na auto-putu kod Aleksinca Dragoljub J. (45) kombijem udario otpozadi u njihov automobil. Beba Dunja nastradala je odmah, dok je Jovana preminula u bolnici. Vozač je pobegao s mesta nesreće, ali je brzo uhapšen jer je prijatelj porodice Lj. koji se nalazio iza njih prijavio nesreću. Istraga je utvrdila da je Dragoljub u krvi imao 1,2 promila alkohola.

Poslednji status

OKAČILA SLIKU ĆERKE

Jovana Lj. mesec dana pred smrt okačila je na svom Fejsbuk profilu sliku ćerkice Dunje. Upravo ta fotografija poslednji je status na Jovaninom Fejsbuku. Na slici devojčice nalazilo se srce, a u komentarima su se mogle naći samo čestitke i lepe želje. Nažalost, devojčica je u subotu stradala sa majkom.

Kurir / J. Ivić - B. Roganović

Foto: Biljana Roganović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Jelena Marjanović znala da će biti ubijena?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track