NAPETOST RASTE! Nakon što je ubio mladića policajcu iz Tutina PRETE KRVNOM OSVETOM!
Foto: Facebook

TENZIJE

NAPETOST RASTE! Nakon što je ubio mladića policajcu iz Tutina PRETE KRVNOM OSVETOM!

Crna Hronika -

TUTIN - Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavile su se pretnje porodici policajca R. B., koji je uhapšen pod sumnjom da je u selu Dolovo ubio vozača automobila Fahrudina Skarepa (22). Između ostalog, u pojedinim komentarima poziva se na krvnu osvetu i ubistvo dvojice sinova R. B. uz poruku „oko za oko, zub za zub“.

Podsetimo, MUP je saopštio da je vozač odbio da stane dok ga je policija zaustavljala, potom udario u policijski auto, a onda krenuo kolima na policajce. Tada je R. B. otvorio vatru i kroz staklo upucao mladića. Navodno, policijska patrola je na ovoj deonici čekala švercere cigareta i kafe.

foto: Facebook

Napeto u Raškoj

- Situacija u Raškoj oblasti se zaoštrava jer je ubijeni mladić muslimanske veroispovesti. Pojedinci pokušavaju da od ovoga naprave etnički sukob, pa su čak pozvali i na maltretiranje srpske dece koja pohađaju Srednju tehničku školu u Tutinu. Oni su putem Fejsbuka pozivali i na krvnu osvetu - kaže izvor Kurira.

foto: Zoran Šaponjić

Savet za bezbednost opštine Tutin zatražio je juče od nadležnih državnih organa da što hitnije objave zvaničnu verziju o događaju u noći između petka i subote. Predsednik ovog tela izjavio je da je na sednici zaključeno i da je izjava ministra Nebojše Stefanovića bila „ishitrena i neobjektivna“.

foto: Zoran Šaponjić

Čeka se izveštaj

- Kako je situacija među stanovnicima Tutina napeta, mi ih pozivamo da sačuvaju prisebnost i ne reaguju nepromišljeno dok se ne dobije izveštaj istražnih organa o tome šta se desilo te kobne noći - kazao je Šehović.

Pripadniku MUP određen pritvor

ĆUTAO NA SASLUŠANJU

Policajcu R. B. juče je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubio Fahrudina Skarepa iz sela Pokrvenik kod Tutina. Prema saznanjima Kurira, R. B. se na saslušanju branio ćutanjem. Inače, tužilaštvo je tražilo da se pritvor odredi zbog okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi osumnjičeni ometati postupak uticajem na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Kurir / Z. Š.

Foto: Zoran Šaponjić, Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Jelena Marjanović znala da će biti ubijena?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track