MISTERIJA POSLEDNJEG SATA ŽIVOTA JELENE MARJANOVIĆ: Ključan je za rešavanje zločina! Evo šta kažu Marjanovići, a šta obdukcija i očevici!
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

MISTERIJA POSLEDNJEG SATA ŽIVOTA JELENE MARJANOVIĆ: Ključan je za rešavanje zločina! Evo šta kažu Marjanovići, a šta obdukcija i očevici!

Crna Hronika -

Sat vremena koji su protekli od trenutka nestanka Jelene Krsmanović do trenutka ubistva, za koje nije razjašnjeno šta se u tom periodu dešavalo, moglo bi biti ključno u rešavanju ovog zločina.

Jelena Krsmanović nestala je 2. aprila 2016. godine oko 15.30 sati, kada je, prema verziji njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je uhapšen i osumnjičen za njeno ubistvo, otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu u Crvenki u Borči.

On je, kako je govorio, primetio da je nema oko 15.50 sati, te je krenuo u potragu za njom. Ubrzo je zvao i ostatak svoje familije, oca Vladimira i braću da zajedno pretraže ceo nasip. I tokom potrage, kako su pričali, ništa sumnjivo nisu ni videli ni čuli.

Prema nalazima obdukcije, Jelena je ubijena tek sat vremena kasnije u kanalu kod nasipa na svega 550 metara od mesta gde je navodno stajao njen suprug.

Do danas nije razjašnjeno šta se za tih sat vremena između njenog nestanka i vremena ubistva događalo, a odgovore na to nije dao ni Zoran Marjanović, koji je inače naširoko pričao o drugim detaljima u vezi sa okolnostima nestanka i ubistva njegove supruge.

Prema verziji koju je ispričao Zoran Marjanović, on je sa ćerkicom Janom trčao i tražio svoju ženu, a ubrzo zatim su mu se pridružili članovi njegove porodice, ali i prijatelji.

Isprva, ništa nije primetio čudno, a posle ipak jeste. Marjanović se naknadno setio da je na nasipu dok je trajala potraga primetio misterioznog čoveka sa štapom.

foto: Dragan Kadić

Međutim, kada je „misteriozni čovek sa štapom otkriven“, utvrđeno je da on nije video Marjanovića, niti zna u koje je vreme prolazio nasipom.

Samim tim, sat vremena od Jeleninog nestanka pa do njene smrti i dalje je misterija, jer niko od ljudi koji su navodno bili uključeni u potragu nije video niti čuo ništa sumnjivo ili krike žrtve u periodu između 16.47 i 17.10 kada je, prema nalazima obdukcije, pevačica ubijena, iako se radi o nasipu gde ništa ne zaklanja vidik!

Marjanović i članovi njegove porodice tvrdili su da su u tom periodu bili na nasipu u potrazi za Jelenom. Zoran je nakon hapšenja izričito tvrdio da nije kročio na mesto gde je Jelenino telo pronađeno i govorio da je tražio suprugu svuda po nasipu. Posle njegovog hapšenja obelodanjeno je da je na njegovim pantalonama nađeno blato identično onom na glavi ubijene pevačice i na mestu gde je telo nađeno.

foto: Printscreen Facebook

O celom slučaju osam svedoka od sutra će biti saslušano u Višem tužilaštvu. A kao deveto svedočenje vodi se izjava Zorice Krsmanović, Jelenine majke koja je preminula pre godinu dana. Ipak, ostalo je misterija šta je mislila rečenicom: „Sve što znam, reći ću kada uhapse ubicu moje ćerke!“

Pronađena posle 20 sati potrage

Pevačicin suprug, kako smo pisali, njen nestanak je prijavio tek u 20 sati, a policija je u potragu krenula oko dva sata kasnije. Oko pet sati ujutru, sutradan pronađeni su njen mobilni telefon, trenerka, a nekoliko sati potom, u kanalu, njeno beživotno telo.

Lice joj je bilo obliveno krvlju, a na glavi je imala devet ubodnih rana. Zoran Marjanović uhapšen je 17 meseci kasnije zbog sumnje da je on izvršilac ovog monstruoznog zločina.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Šokantni obrt u istrazi ubistva Jelene Marjanović! Otkriven ključni svedok?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track