OVO JE LEGIJIN BRAT KOJI SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Završio muzičku školu, radi na pijaci
Foto: Profimedia

OVO JE LEGIJIN BRAT KOJI SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Završio muzičku školu, radi na pijaci

Crna Hronika -

Stanislav Saša Ulemek, mlađi brat Legije danas je došao na sahranu njihove majke Natalije, koja je preminula u 82. godini.

Legija je od suda tražio zahtev da ga puste kako bi prisustvao sahrani, ali ga je Viši sud to odbio, a biće mu naknadno omogućen odlazak na grob.

Iako se o Legiji pisalo dosta, vrlo malo se zna o njegovom mlađem bratu Saši.

On radi u Upravi pijace kao referent, a završio je muzičku školu i govori tri jezika - nemački, mađarski i engleski. Inače i Legija je završio muzičku školu, što su nasledili od majke koja je nekada svirala klavir.

foto: Marina Lopičić

Njihova majka Natalija je rođena u Beogradu, a odrasla je na Dušanovcu. Za Milana Ulemeka se udala u tridesetoj godini i do penzije je radila u Poštanskoj štedionici.

Otac Milan je preminuo 40 dana pre Legijine predaje, bio je teško bolestan i nalazio se u Aranđelovcu. Bolovao je od tumora na mozgu. Imao je 78 godina, bio je šlogiran i zato mu je bila neophodna nega.

foto: Marina Lopičić

Legija je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina, za ubistvo premijera Zorana Đinđića, ali i zbog ubistva na Ibarskoj, otmicu i ubistvo Ivana Stambolića, kao i brojne zločine „zemunskog klana“.

Iza rešetaka je od 2. maja 2004, kada se predao posle više od godinu dana skrivanja.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Jelena ubijena dan ranije, ali ne na nasipu! Novi svedok ruši Zoranovu priču!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track