JEZIVI DETALJI UŽASA U NOVOM SADU: Deda ljubio i pipkao devojčicu u busu, pa joj dao broj i 500 dinara! PREPOZNAJETE LI GA

Dolijao

JEZIVI DETALJI UŽASA U NOVOM SADU: Deda ljubio i pipkao devojčicu u busu, pa joj dao broj i 500 dinara! PREPOZNAJETE LI GA

Crna Hronika -

M. K. (82) iz Novog Sada sumnjiči se da se neprimereno ponašao prema 13-godišnjoj devojčici na ulici i u gradskom prevozu

NOVI SAD - M. K. (82) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo polnog uznemiravanja.

Sumnja se da se M. K., na ulici i u gradskom autobusu, verbalno i fizički neprimereno ponašao prema jednoj 13-godišnjoj devojčici.

Prijavio ga vozač

- U autobusu je devojčicu poljubio u obraz i ruku. Dao joj je svoj broj mobilnog telefona i 500 dinara da mu se javi - kaže izvor Kurira i dodaje da je sve to primetio i vozač autobusa.

- Vozač se šokirao kad je video šta taj stariji pokušava da uradi i odmah je pozvao policiju. Pretpostavlja se da je starac devojčicu zapazio još na ulici i kasnije na stanici, dok je čekala autobus. Upao je za njom u autobus i poveo razgovor. Vozaču se od početka učinilo sumnjivo ponašanje tog starca, a kad je devojčici dao novac i poljubio je, bilo mu je jasno da se radi o manijaku - priča izvor Kurira.

Policijska uprava u Novom Sadu sumnja da ima još slučajeva ovakvog protivzakonitog ponašanja M. K. pa poziva građane koji, eventualno, imaju saznanja o tome da se jave pozivom na broj telefona: 064 892 4061.

Prete mu tri godine

M. K. se sumnjiči za krivično delo polnog uznemiravanja maloletne osobe, za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora. On je zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati.

S. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOKANTNA SCENA U AUTOBUSU GSP: Pogledajte šta MANIJAK svaki dan radi na liniji 65!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track