STRAVA KOD MLADENOVCA: Tukli mladića i pred njim silovali ženu!
Foto: Jelena Rafailović

Horor u naselju Velika Krsna

STRAVA KOD MLADENOVCA: Tukli mladića i pred njim silovali ženu!

Crna Hronika -

Danijel M. (31) i Bata V. (21) uhapšeni zbog sumnje da su prebili Ivana V. (22) i seksualno zlostavljali njegovu prijateljicu T. I.

MLADENOVAC - Danijel M. (31) i Bata V. (21) iz Velike Krsne kod Mladenovca uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli Ivana V. (22) iz istog mesta i silovali njegovu prijateljicu T. I. iz Beograda.

Prema priči komšija, napad se dogodio u petak uveče u Ivanovoj kući, u kojoj se nalazio sa prijateljicom T. I.

- Ivan mi je ispričao da su Danijel i Bata upali u njegovu kuću i da su odmah počeli da ga maltretiraju. Jedan ga je držao, on misli da je to bio Danijel, dok je Bata silovao ženu - priča D. F., komšija Ivana V., jezivu ispovest pretučenog mladića.

Drama u kući

On dodaje da je u jednom trenutku ušao i Ivanov otac Ž. V., koji je bio pijan.

- Pitao je napadače šta rade, a oni su mu rekli: „Mi smo iz kriminalističke policije i radimo pretres!“ On im je na to, ne obazirući se na ono što se dešava u kući, rekao: „Samo vi radite svoj posao, ja idem da legnem da spavam.“ Napadači su nastavili da tuku Ivana i kad su izašli iz kuće. Pošto je jedan od njih silovao ženu, obojica su iz kuće izveli Ivana i nastavili da ga udaraju i šutiraju. Posle toga su pobegli - priča naš sagovornik.

Drugi komšija, Radojko, za Kurir kaže da Ivan živi s ocem alkoholičarem poslednjih nekoliko godina, a do tada je bio sa majkom u Bosni, i ima sestru.

- Izdržavaju se od nadničenja po selu. Mladić nije toliko loš. Pokušavao je da sredi kuću. Čak je i vrata nedavno kupio za svoju sobu, ali šta vredi kada je njegov otac došao pijan i sekirom ih polomio. Za ovu prijateljicu je pričao da je navodno planirao da se oženi njome - priča Radojko.

Nije čuo zapomaganje

On dodaje da nije čuo vrištanje i zapomaganje u Ivanovoj kući.

- Sve i da sam čuo, ne bih to povezao ni sa čim strašnim jer se kod njih često čula galama - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, dvojica uhapšenih mladića su iz njihovog sela i zna ih kao problematične.

- Bata i Ivan imaju isto prezime, ali nisam siguran da su rođaci, možda neka dalja familija. Obojicu uhapšenih znam kao mladiće sklone da naprave probleme, ne znam ni da li su u dobrim odnosima sa roditeljima - kaže sagovornik.

Policija saopštila

NAPADAČI BRZO UHAPŠENI

Policija u Mladenovcu ubrzo je uhapsila osumnjičene i njima je određeno zadržavanje, te će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- B. V. je osumnjičen za silovanje, dok se D. M. na teret stavlja pomaganje u izvršenju krivičnog dela. Obojica se terete da su izvršili krivično delo zlostavljanja i mučenja - navedeno je u saopštenju MUP.

Kurir / J. RAFAILOVIĆ

Foto: Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV UŽIVO! Saslušani studenti u Prekšajnom sudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track